Dolarda Yükseliş Devam Ediyor-14 Mart Güncel Döviz Kuru ve Altın Fiyatları

Son dakika haberi: Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre dolar ve euroda yükseliş devam ediyor. İşte piyasalarda son durum ve döviz kuru ile altın fiyatlarında son durum.

Dolarda Yükseliş Devam Ediyor-14 Mart Güncel Döviz Kuru ve Altın Fiyatları

Son dakika haberi: Dolar ve Euro 'da yükseliş devam ederken daltında bir miktar düşüş yaşandı.

Son günlerde yükselişe geçen döviz kurları, bu yükseliş seyrini bugün de sürdürdü. Sabah saatlerinde 5.44 TL seviyesinde olan dolar kuru, öğle saatlerinden sonra 5.47 TL  seviyesine kadar yükseldi ve kritik seviye olan 5.50 TL seviyesine yaklaştı. 

Küresel piyasalarda devam eden gerginlikler, ABD ile Çin arasındaki zıtlaşma gelişmekte olan ülkelerin ekonomisine olumsuz yönde etki ediyor ve bu nedenle dolar kurundaki yükseliş gittikçe artıyor.

Analistler, teknik açıdan dolarda 5.50 TL'nin önemli direnç konumuna geldiğini ifade ederken, 5.4250 TL'nin destek olarak izleneceğini kaydetti.

EURO NE KADAR?

Dolar kuruna paralel olarak euro kurunda da yükseliş devam ediyor. Sabah saatlerinde 6.20 TL seviyesine kadar çıkan Euro kuru 6,19 'da sabitlendi.

ALTIN FİYATLARI

Döviz kurlarının yanı sıra altın fiyatları da son günlerde yükselişe geçmişti. Ancak bugün altın fiyatlarında bir miktar düşüş yaşandı. Önceki günü 229 TL seviyesinden kapatan gram altın bugün 228 TL seviyesine geldi ve bu seviyede sabitlendi. 

kAMUBULT