Dolar ve Gram-Çeyrek Altında Anlık Yükseliş-İşte Güncel Fiyatlar

Son dakika haberi: Dolar ve altın fiyatlarında flaş yükseliş. Piyasalardan alınan son dakika bilgileri, döviz kuru ve altın fiyatlarında son durum haberimizde.

Dolar ve Gram-Çeyrek Altında Anlık Yükseliş-İşte Güncel Fiyatlar

Son dakika: Dolar ve altın fiyatlarında flaş yükseliş.

Son günlerde yükselişe geçen dolar kuru , bugün de yükselişini sürdürdü. Geçtiğimiz haftalarda 5,25 TL seviyelerine kadar düşen dolar kuru, önceki hafta 5,40 TL seviyesine gelirken bu haftaya da yükselişle başladı.

Serbest piyasadan alınan son dakika verilerine göer önceki gün 5,43 TL seviyesinde olan dolar kuru, bugün güne 5,44 TL seviyesinden başladı. Saatler 9 'u gösterdiğinde dolar kuru yükselişini sürdürdü ve 5,4621 TL seviyesine kadar yükseldi.

EURO

Euro kuru ise dolar ile paralel olarak güne yükselişle başladı. Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre Euro da 6,16 TL seviyesine kadar yükseldi. 

ALTIN FİYATLARI

Kapalı çarşıdan alınan son dakika bilgilerine göre altın fiyatları da güne hızlı bir yükselişle başladı. Sabah saatlerinde 226,90 TL seviyesinde olan gram altın, 229,10 TL seviyesine bir anda çıktı.

Sabah saatlerinde 355 TL seviyesinden alınan çeyrek altın ise 364 TL seviyesinen alınmaya, 373 TL seviyesinden satışa sunulmaya başlandı. 

Diğer altın türlerinde fiyatlar ise şu şekilde;