Dolar ve Euro Sert Yükseldi (Güncel Döviz Kuru ve Altın Fiyatları)

Son dakika haberi: Piyasalar güne hareketli başladı. Gece yarısından sonra dövizde yaşanan sert yükseliş sabah saatlerinde de devam etti. İşte piyasalarda son durum ve güncel döviz kuru ile altın fiyatları.

Dolar ve Euro Sert Yükseldi (Güncel Döviz Kuru ve Altın Fiyatları)

Son dakika : Dolar ve euroda sert yükseliş.

Piyasalar güne hareketli başladı. Önceki gün yatay seyreden ve akşam saatlerinde bir miktar yükselen döviz kurları, gece yarısından sonra hızlı şekilde yükselişe geçti. 

DOLAR KURUNDA SON DURUM

Önceki gün 6,16 TL seviyesinde olan dolar kuru, akşam saatlerinde yükselişe geçti. Akşam saatlerinde 6.18 TL seviyesini gören dolar kuru , gece yarısından sonra hızlı yükselişe geçti. Sabah saatlerinde 6,20 TL 'ye yükselen dolar kuru , ani bir yükselişle 6,24 TL 'yi gördü. 

Dolar kuru son durum itibarıyla 6,2459 TL seviyesinde seyrediyor. İşte dolardaki yükseliş grafiği:

EURO KURUNDA SERT YÜKSELİŞ

Önceki güne 6.68 TL seviyesinden başlayan Euro kuru, gün içinde yükselişe geçti. Öğle saatlerinde 6,70 TL seviyesini gören Euro kuru, akşam saatlerinde de bir miktar yükseldi. 

Gece yarısından sonra yükselişini hızlandıran Euro kuru 6,87 TL seviyesine kadar geldi. Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre Euro kuru 6,8738 TL seviyesinde işlem görüyor. 

İşte Euro kurundaki değişim grafiği:

ALTIN FİYATLARI

Altın fiyatları son günlerdeki sert yükselişi sonrası sabitlendi. Önceki gündne bu yana gram altın 325-327 TL bandında seyrediyor. Piyasalardan alınan bilgilere göre gram altın 326,83 TL seviyesinde işlem görüyor.

Çeyrek altın 531 TL 'den alınıp 536 TL 'ye satılıyor. 

22 ayar bilezik gramı 299,00  TL'den alınıp  303,00 TL 'ye satılıyor.

Cumhuriyet altını ise 2.160,00    TL'den alınıp  2.181,00 TL 'ye satılıyor.