Dolar ve Euro Kuru Sert Düştü (İşte Güncel Döviz Kuru ve Altın Fiyatları)

Son dakika haberi: Dolar kurunda son saatlerde sert bir düşüş yaşandı. Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre dolar kuru 20 kuruş , Euro kuru ise 22 kuruşluk düşüş yaşadı. İşte piyasalarda son durum ve güncel döviz kuru ile altın fiyatları.

Dolar ve Euro Kuru Sert Düştü (İşte Güncel Döviz Kuru ve Altın Fiyatları)

Dolar kurunda düşüş devam ediyor.

Amerikan Merkez Bankası geçtiğimiz gün flaş bir karara imza attı. Faiz indirimi yapmaması beklenen Fed, beklenenin aksine 50 baz puanlık bir faiz indirimine gitti. Yapılan bu indirim sonrası dolar kurunda düşüş başlamıştı. 

Fed 'in kararı sonrası sert düşen , ancak daha sonra toparlanan dolar kuru, gece saatlerinden bu yana düşüşünü sürdürüyor. 

6,28 TL 'YDİ

Fed 'in faiz kararı öncesi yükselişte olan dolar kuru, 6,28 TL seviyesine kadar çıkmıştı. Faiz indirim kararının gelmesinin ardından düşüşe geçen dolar kuru önceki gün 6,18 TL seviyesine kadar gerilemişti. Dolar kurundaki gerileme bu seviyede durmuştu. Ancak düşüş gece yarısı yeniden başladı.

DOLAR KURUNDA SON DURUM

Dolar kuru gece yarısından sonra düşmeye başladı. Yaşanan sert düşüş sonrası dolar kuru 6,06 TL 'ye kadar geriledi.  İşte dolar kurunda son saatlerde yaşanan değişim grafiği:

EURO KURU DA SERT DÜŞTÜ

Fed 'in faiz kararı öncesi 7 TL sınırına kadar dayanan Euro kuru , faiz indirim kararının gelmesinin ardından düşüşe geçti. Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre Euro kuru 6,76 TL seviyesine kadar geriledi. 

ALTIN FİYATLARI

Altın fiyatları ise yatay seyrini sürdürüyor. Gram altın 319 TL 'den satışa sunuluyor.

Çeyrek altın 517 TL'den alınıp 522 TL 'ye satışa sunuluyor.

Cumhuriyet altını 2115 TL 'ye alınıp 2136 TL 'ye satışa sunuluyor.

22 ayar bilezik gram fiyatı alış: 292 TL, Satış: 296 TL.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA