Dolar ve Euro Gece Yarısı Fırladı-İşte Güncel Döviz Kuru 26 Ağustos 2019

Son dakika haberi: Dolar ile euro kuru gece yarısı ani bir yükseliş gerçekleştirdi. Dolar kuru gece yarısı bir anda 58 kuruş arttı. İşte piyasalarda son durum ve güncel döviz kuru.

Dolar ve Euro Gece Yarısı Fırladı-İşte Güncel Döviz Kuru 26 Ağustos 2019

Dolar kuru gece yarısı fırladı.

Asya borsalarının açılması ile birlikte dolar kuru ani bir yükselişe geçti. Gece 1.25 sularında altın fiyatı ile paralel olarak ani bir yükselişe geçen dolar kuru 5.75 TL seviyesinden 6,33 TL seviyesine bir anda çıktı.

İşte dolarda gece saatlerinde yaşanan ani yükselişin grafiği >>

Hürriyet gazetesi yazarı Zeynel Balcı'nın bugünkü yazısında dolar TL parametresi ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"DOLAR/TL kurunda 5.63 seviyesinin geçilmesiyle birlikte başlayan tepki çıkışı sürüyor. İlk direnç 5.79 seviyesinde görülürken sonraki dirençler 5.85 ve 5.93 seviyelerinde. Geri çekilmelerde ise ilk destekler 5.74-5.70 seviyelerinde bulunurken sonraki ve daha önemli destek noktaları 5.63-5.57 seviyelerinde bulunuyor. Direnç seviyelerinde satışlar görülebilir."

TRUMP 'TAN FED BAŞKANI 'NIN İSTİFA ETMESİ BEKLİYOR

Trump, "Powell ile mutlu değilim; iyi bir iş çıkardığını da düşünmüyorum" diye konuştu.

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell’ın istifa etmesini isteyip istemediğinin sorulduğu Trump, "İstifasını istiyor muyum? En iyisi şöyle söyleyeyim: Eğer istifa eder ise kendisini durdurmam" yanıtını verdi.

Dolar kuru ile paralel oalrak euro kuru da ani yükseldi. 6.44 TL seviyesinde olan euro ani bir yükselişle 6.88 TL seviyesine kadar çıktı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA