Dolar ve Altında Uzmanlar En Net Tahmini Verdi: Dolar Kuru ve Altın Kuru Haziran'da Böyle Olacak!

Dolar ve altın kuru vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Kamu bulteni olarak dolar ve altındaki son gelişmeleri analiz ettik.

Dolar ve Altında Uzmanlar En Net Tahmini Verdi: Dolar Kuru ve Altın Kuru Haziran'da Böyle Olacak!

Ünlü ekonomistler, ekonomi siteleri ve uzmanların dolar ve altın kurunun geleceği hakkında açıklamalarını sizler için derledik.

Dolar kuru seçimden sonra 20 seviyelerine çıktıktan sonra yeniden 19'lu seviyelere geriledi. altın ise güncel olarak 1260 TL'den işlem görüyor.

Tradingview'den Dolar Tahmini

dolar4.webp

Tradinview'e göre Haziran ayında dolar 25 Türk Lirasını geçecek. Ancak bankaların makas artırması sonucu alış satış arasındaki uçurum artacak.

63ddf36e133cee103f08a408.webp

Bu sebeple alış fiyatı 27 28 liraları görebilir. Hatta müdahale ile dolar alımı geçici olarak kapatılabilir.

İslam Memiş Altın Analizi

63ddf36d133cee103f08a3f4.webp

Ünlü altın uzmanı İslam Memiş ise altının geleceği hakkında açıklamalarına devam ediyor. Seçimden sonraya dikkat çeken İslam Memiş altında Haziran ayına dikkat çekti.

Dolar kurundaki gelişimlere göre Haziran ayında altın fiyatlarında yükselme olacak. Altın fiyatları Haziran ayında 1350 Lira'nın üstüne çıkacak.

Altın Kurunda da Makas Artacak

Altın kurunda da bankalar tarafından uygulanan makas uygulaması sonucu alış ve satış fiyatlarında farkın gittikçe artacağına dikkat çeken Memiş, altın almak için pik yapmasını beklemeyin.

Gidişat bellidir açıklamasında bulundu.