Dolar ve Altında Sert Düşüş Devam Ediyor: İşte 29 Kasım En Son Fiyatlar

Son dakika haberi: Dolar ve altın fiyatları son ayların en düşük seviyesine kadar geldi. Dolar 5,13'e kadar gelirken gram altın 203 TL 'ye kadar geriledi. Dolar ve altın piyasasında son durum haberimizde.

Dolar ve Altında Sert Düşüş Devam Ediyor: İşte 29 Kasım En Son Fiyatlar

Son dakika haberi: Dolar kuru son 4 ayın en düşük seviyesini gördü ve düşüşünü sürdürüyor.

Brunson 'un serbest bırakılmasının ardından piyasalarda yaşanan rahatlama evresi devam ediyor. Bir ara 7 TL 'yi aşan dolar kuru, piyasalara yapılan destekler ile teşvikleri, yabancı yatırımcıların etkisi ve Brunson 'un iadesi sonrası düşmeye başladı. Önceki günü 5,25 TL seviyesinden kapatan dolar kuru bugüne de sert düşüşle başladı.

Fed Başkanı Powell'in, Türkiye'de piyasaların kapanmasının ardından yaptığı güvercin açıklamaları sonrası piyasalar açıldı ve dolar kuru sert şekilde düştü. 7 Ağustos tarihinden bu yana dolar kuru 5,17 ile 4 ayın en düşük seviyesini gördü.

Saatler 11.00 'a gelirken dolar kuru 5,1810 TL seviyesinde seyretmeye başladı. Euro kuru da dolara paralel olarak düşüşünü sürdürüyor. Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre Euro kuru 5,9135 TL seviyesine kadar geldi.

GÜNCELLEME: 13,45

Öğleden sonra dolar kurundaki düşüş devam etmeye başladı. Edinilen son bilgilere göre dolar kuru 5,13 TL seviyesine kadar geriledi. Euro ise 5,86 TL seviyesine kadar geriledi.

ALTIN FİYATARI

Dolar ile Euro kurunun yanı sıra Altın fyatları da düşüşünü sürdürüyor. Edinilen bilgilere göre gram altın 29 Kasım 2019 gününe 205 TL seviyesinden başlayan gram altın saatler 11.00'a gelirken 204 TL seviyesine gerileri.

Öğleden sonra ise gram altın 203 TL seviyesine kadar geriledi.

Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve diğer altın cinslerinde son durum ise şu şekilde;

Kamubulteni.com  | Ankara