Dolar ve Altında Flaş Hareketlilik-Güncel Döviz Kuru ve Altın Fiyatları

Son dakika haberi: Dolar ve altın fiyatlarında flaş hareketlilik. Kapalı çarşıdan ve serbest piyasalardan alınan son dakika bilgileri ile güncel döviz kuru ve altın fiyatları haberimizde.

Dolar ve Altında Flaş Hareketlilik-Güncel Döviz Kuru ve Altın Fiyatları

Dolar ve altında yükseliş.

Dolar ile altın fiyatları bugün yine hareketlendi. Haftaya paralel başlayan dolar kuru ile altın fiyatları , bugün yükselişe geçti. Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre dolar ile altın fiyatları yükselişe geçti. 

GRAM ALTIN FİYATINDA SON DURUM

Kapalı çarşıdan alınan son dakika bilgilerine göre , önceki gün 249 TL seviyesinde seyreden gram altın  sabah saatlerinde 251 TL seviyesine çıktı. Öğleden sonraki saatlerde de gram altın satış fiyatı 253,20 TL seviyesine kadar yükseldi. 

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Çeyrek altın da gram altınla paralel olarak yükselişe geçti. Kapalı çarşıdan gelen son verilere göre önceki gün 398 TL olan çeyrek altın alış fiyatı 403 TL seviyesine kadar çıkarken , dün 408 TL 'ye satışa sunulan çeyrek altın bugün 412 TL seviyesine kadar yükseldi.

22 AYAR BİLEZİK FİYATI

Kapalı çarşıda 22 ayar bilezik ise 228 TL 'ye alınıp 230 TL 'ye satışa sunuluyor.

CUMHURİYET ALTINI FİYATI NE KADAR?

Cumhuriyet altını da yükseldi ve 1659 TL 'ye alınıp 1684 TL 'ye satışa sunuluyor.

DOLAR KURUNDA SON DURUM

Dolar kuru önceki gün Merkez Bankası 'nın faiz kararını açıklamasının ardından dalgalı bir seyir içine girdi ve 5,76-5,78 TL seviyelerinde seyretti. Bugüne de 5,78 TL seviyesinden başlayan dolar kuru, öğle saatlerinden sonra yükselişe geçti ve 5,8789 TL seviyesini gördü. 

İşte dolarda gün içindeki değişim grafiği >>

EURO KURUNDA SON DURUM

Euro kuru da yükselişe geçti. Önceki gün 6,55 TL seviyesinde seyreden euro kuru bugün 6,62 TL seviyesini gördü.