Dolar ve Altın Yükselişe Geçti (Altın Fiyatları Yükselecek mi?)

Son dakika haberi: Dolar kuru ve altın fiyatları yükselişe geçti. Altın fiyatları için son dakika değerlendirmesi geldi. İşte piyasalarda son durum, altın fiyatları ve döviz kurları ile altın fiyatları için değerlendirme.

Dolar ve Altın Yükselişe Geçti (Altın Fiyatları Yükselecek mi?)

Dolar ve altın yükselişe geçti.

Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre dolar ve altın fiyatlaırnda yükseliş devam ediyor. Edinilen son dakika bilgilerine göre dolar kuru 5,70 seviyesini , gram altın 239 TL seviyesini geçti.

DOLAR KURUNDA SON DURUM

Serbest piyasadan alınan son dakika bilgilerine göre bugün sabah saatlerinde 5,68 TL seviyesine kadar gerileyen dolar kuru, öğle saatlerinden sonda 5,73 TL seviyesine kadar geldi.

İşte dolar kurunun gün içindeki değişim grafiği.

EURO NE KADAR?

Euro kuru da dolar kuru ile paralel olarak yükselişe yükseliyor. Sabah saatlerinde 6,41 TL seviyesinde olan euro kuru 6,47 TL seviyesine kadar yükseldi. 

İşte euro kurunda gün içinde yaşanan değişim grafiği:

ALTIN FİYATLARI

Kapalı çarşıdan alınan son dakika bilgilerine göre gram altın da 239 TL seviyesini geride bıraktı ve 240 TL seviyesine kadar geldi. 

ÇEYREK ALTIN 400 TL SINIRINDA

Kapalı çarşıda çeyrek altın fiyatı 400 TL seviyesine kadar geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre 383 TL 'ye alınan çeyrek altın 391 TL 'ye satışa sunuluyor.

CUMHURİYET ALTINI

1583 TL 'ye kapalı çarşıda alınan Cumhuriyet Altını , 1.607 TL 'ye satışa sunuluyor.

GRAM ALTIN 240 TL'Yİ AŞAR MI?

Analistler, ABD ile Çinli yetkililer arasında devam eden ticaret müzakerelerine ilişkin iyimserlik ve ertelenen Brexit tarihinin altın fiyatlarının yükselişini sınırladığını belirterek, bugün ABD'de Üretici Fiyat Endeksi ve haftalık işsizlik başvuruları verisinin takip edileceğini bildirdi.

Teknik açıdan altının ons fiyatında 1.307 dolar seviyesinin önemli direnç konumunda olduğunu, bu seviyenin üzerinde kapanış olması durumunda yükselişin ivme kazanabileceğini ifade eden analistler, gram altında ise 240 lira üzerinin gündeme gelebileceğini kaydetti.