Dolar ve Altın Haftaya Düşüşle Başladı-10 Haziran Güncel Döviz Kuru ve Gram-Çeyrek-22 Ayar Bilezik Fiyatı

Son dakika haberi: Dolar ile altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Piyasalardan alınan son dakika bilgileri , gram, çeyrek altın , 22 ayar bilezik fiyatları ve döviz kurlarında son durum haberimizin devamında.

Dolar ve Altın Haftaya Düşüşle Başladı-10 Haziran Güncel Döviz Kuru ve Gram-Çeyrek-22 Ayar Bilezik Fiyatı

Gram ve çeyrek altın fiyatlarında düşüş.

Uzun üsren bayram tatilinin ardındna piyasalar bugün işleme açıldı. Yurt içi piyasaların işleme açılmasının ardından hareketlilik başladı ve döviz kurları ile altın fiyatlarında bir miktar düşüş meydana geldi. Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre gram altın , sabah saalterinden itibaren düşüş eğilimine geçerken , dolar kuru da günün ilk saatlerinde yükseliş eğilimine girmiş, öğleden sonraki saatlerde düşüşe geçti.

DOLAR ÖNCE YÜKSELDİ SONRA DÜŞTÜ

Serbest piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre dolar kuru, sabah saatlerinde 5,85 TL seviyesine kadar yükselirken , öğle saatlerine doğru düşüşe geçti ve şu sıralar 5,79 Tl seviyesinden işlem görmeye başladı.

İşte dolar kurunda , gün içindeki değişim grafiği >>

EURO DA DÜŞÜŞE GEÇTİ

Dolar ile paralel olarak euro kurunda da düşüş meydana geldi. Sabah saatleridne 6.62 TL seviyesini gören Euro kuru, öğle saatlerine doğru düşüşe geçti ve şu sıralar 6.55 TL seviyesinden işlem görüyor. İşte kurdaki değişim grafiği >>

GRAM VE ÇEYREK ALTIN DÜŞÜŞTE

Altın fiyatları ise haftaya düşüşle başladı. Geçtiğimiz Cuma gününü 251 TL seviyesinden kapatan gram altın , bu haftaya düşüşle başladı ve sabah ilk saatlerde 249 TL seviyesinden işlem görmeye başladı. Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre gram altın şu sıralar 247 TL seviyesinden işlem görüyor. 

Gram altın 247 TL seviyesinde seyrederken çeyrek altın kapalı çarşıda 396 TL 'ye alınıyor ve 405 TL 'den satışa sunuluyor.

22 ayar bilezik ise 228 TL seviyesinden işlem görüyor. 

İşte diğer altın cinslerinin fiyatları >>

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA