Dolar Kritik Seviyeye Düştü-4 Temmuz 2019 Güncel Döviz Kuru ve Altın Fiyatları

Piyasalardan son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre dolar kuru , kritik 5.60 TL seviyesinin altına düştü. İşte dolar ve euro kurunda son durum ile güncel altın fiyatları.

Dolar Kritik Seviyeye Düştü-4 Temmuz 2019 Güncel Döviz Kuru ve Altın Fiyatları

Son dakika: Dolar kritik seviyenin altına indi.

Son günlerde piyasalardaki hareketlilik devam ediyor. G20 Liderler Zirvesi öncesi yüksek seviyede seyreden dolar kuru , , İstanbul seçimlerindne sonra 5,80 TL seviyelerinde seyrediyordu. G20 Liderler Zirvesi 'nin olumlu geçmesi sonrası dolar kuru hızlı bir düşüşün içine girdi. 

Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre dolar kuru 5,60 TL seviyesinin altına geriledi ve 5,59 TL seviyesini gördü. 

İşte dolar kurunda gün içindeki değişim grafiği >>

EURO KURU NE KADAR?

Dolar kuru ile paralel olarak euro kuru da düşüşünü sürdürüyor. Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre 6,33 TL seviyesine kadar geriledi. 

İşte euro kurunda gün içindeki değişim grafiği >>

ALTIN FİYATLARI DÜŞÜŞE GEÇTİ

G20 öncesi 265 TL seviyelerinde seyreden gram altın , G20 Liderler Zirvesi 'nde ABD Çin arasındaki ilişkilerde iyileşme sinyali gelmesi sonrası Pazartesi günü 252 TL seviyesine kadar geriledi. 

Salı akşamı ABD-Rusya ve İran arasında yaşanan nükleer gerilim altın fiyatlarının artmasına neden oldu ve gram altın Çarşamba gününe 260 TL seviyesinden başladı. Dünü 258 TL 'den kapatan gram altın bugüne düşüşle başladı. 

Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre gram altın 255 TL seviyesine geriledi. İşte diğer altın cinslerinin fiyatları >>