Dolar, Euro ve Altında Beklenmedik Düşük-İşte Piyasada Son Durum

Son dakika haberi: Piyasaların kapalı olduğu gece saatlerinde dolar kuru sert şekilde bir düşüş gerçekleştirdi.

Dolar, Euro ve Altında Beklenmedik Düşük-İşte Piyasada Son Durum

Piyasalarda son dakika gelişmesi yaşanıyor.

Rahip Brunson gerilimi devam ederken 7 TL 'yi aşan ve rekorlarına rekor katan dolar kuru, gece yarısı sürpriz şekilde düşüşe geçti. Son iki haftadır dolar karşısında değer kazanmaya devam eden TL, bu eğilimini sürdürüyor. Edinilen son dakika bilgilerine göre dolar ve Euro gece saatlerinde sert şekilde bir düşüş gerçekleştirdi. 

Önceki günü 5,76 TL seviyesinden kapatan dolar kuru, Türkiye 'de piyasaların kapalı olduğu  22:45 itibarıyla 5,66 TL'den işlem görmeye başladı. Euro da saat 22:45 itibarıyla 6,56'dan işlem görmeye başladı.

Dolardaki bu düşüş eğiliminin devam etmesi bekleniyor.

YAPTIRIMLAR DAHA KALKMADI

ABD, rahip Brunson 'un serbest bırakılmaması nedeniyle Türkiye 'ye bir dizi yaptırım uygulamıştı. Türkiye 'nin de misilleme ile cevap verdiği yaptırımlar hala kalkmadı. ABD Başkanı Donald Trump, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada ilişkilerin iyiye gideceğini söylerken yaptırımların kaldırılması için görüşmelere henüz başlamadıklarını da söyledi.

ALTINDA DA SRET DÜŞÜŞ

Geçtiğimiz haftalarda zirveleri gören bir diğer ekonomi aracı altın, son günlerde düşüşe geçti. Gram altın , çeyrek altın ve cumhhuriyet ile diğer altın fiyatları tablosu şu şekilde;

Kamubulteni.com  |  Ankara