Dogecoin Nedir? 1 Günde Rekor Fiyat Artışı

Bir kripto para biriminde en kısa sürede tüm zamanların rekor fiyat artışı geldi.

Dogecoin Nedir? 1 Günde Rekor Fiyat Artışı

Dogecoin'de tüm zamanların rekor artışı.

Son günlerde kripto para birimleri oldukça revaçta. 2015 yılında 900 TL civarında olan Bitcoin'in bugün 244 bin lira olması, 6 yılda yüzde 27 bin artması yatırımcıların yönünü kripto paralara çevirdi. Elindeki parası ile ileriye yönelik yatırımda bulunmak isteyen yatırımcılar, en iyi kripto para biriminin hangisi olduğunu araştırıyor. Son günlerde ise Dogecon çok revaçta. Kripto bir para birimi olan dogecoin, dün rekor bir yükseliş gerçekleştirdi.

KRİPTO PARA NEDİR?

Kripto para, internet üzerinden sanal alemde olan para birimi olarak geçiyor. Bu paraların gerçekte bir durumu yok. Sadece para birimleri karşısında değerleri oluyor ve istediğiniz zaman bozarak istediğiniz para biriminden karşılığını alabiliyorsunuz. 

DOGECOİN'DE REKOR ARTIŞ

Dogecoin adı ile bilinen para birimi önceki gündne bu yana vatandaşların ilgi odağı olmuş durumda. Grafiğine baktığımızda ise Dogecoin'in  TL karşılığının 0.5249 olduğu görülüyor. Yani Dogecoin almak isteyenler, her 1 Dogecoin için 0.5249 kuruş ödeyecek.

27 Ocak günü 0.05 kuruş civarı olan Dogecoin, bir gün içerisinde yüzde 623 yükseldi ve 0.52 kuruşa kadar çıktı.  İşte son 2-3 günlük grafik:

Haberde yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Bilgilendirme amaçlı. ytd