Doğalgaz Faturası Yüksek Gelenler için Yeni Kampanya

İGDAŞ, doğalgaz faturalarındaki artışlar ve tüketim miktarının çoğalmasından sonra vade farksız taksit kampanyası başlattığını duyurdu. 13 bankanın katıldığı kampanyalarla birlikte doğalgaz faturasını kış aylarında ödemekte güçlük çeken vatandaşlara vade farkı alınmaksızın taksit imkanı sağlanaca. 31 Mayıs 2020 tarihine kadar kampanyanın devam edeceğine dikkat çekilen açıklamada, İGDAŞ Genel Müdürü'nün değerlendirmelerine de yer verildi.

Doğalgaz Faturası Yüksek Gelenler için Yeni Kampanya

İGDAŞ Genel Müdürü Dr. Mithat Bülent Özmen, "İstanbul genelinde çevre dostu ve ekonomik bir yakıt olan doğal gazı tüm abonelerimize, kesintisiz ve güvenli bir şekilde ulaştırıyoruz. Diğer fosil yakıtlara göre çok daha temiz ve çevreci olan doğal gaz, İstanbul'un temiz havasına sağladığı katkının yanı sıra, kullanım kolaylığıyla da yaşantımıza konfor sağlıyor. Havaların soğumasıyla birlikte, doğal gaz tüketimleri de artmaya başladı. Biz de abonelerimizin artan ısınma giderlerini kolayca ödemelerini sağlamak amacıyla taksit kampanyası başlattık. Bankalarla görüşmeler yaparak kampanyamıza katılımlarını sağladık. Amacımız, abonelerimizin hayatını kolaylaştırmak" ifadeleri yer aldı.

Katılım şartları ve üst limitlerine dair detaylar www.igdas.istanbul adresinden ya da banka şubelerinden öğrenilebilecek.