Diyarbakır'da Kurulacak Çağrı Merkezlerinde 3 Bin Kişiye İş İmkanı Sağlanacak

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu, Diyarbakır'da bu sene kurulacak 2 çağrı merkezinde 3 bin kişinin işe alınacağını söyledi.

Diyarbakır'da Kurulacak Çağrı Merkezlerinde 3 Bin Kişiye İş İmkanı Sağlanacak

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesinde düzenlenen istihdam kurulu toplantısına başkanlık yapan Güzeloğlu burada istihdam çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Diyarbakır'ın önümüzdeki 50 senesine hizmet deecek küçük sanayi sitelerinin temelinin oluşturulduğunu söyleyen Vali Güzeloğlu, "Diyarbakır'ın önümüzdeki 50 yılına hizmet edecek küçük sanayi sitelerinin temelini oluşturuyoruz. Sosyal donatım alanları, sağlık alanları, eğitim kurumları, iş verimini sağlayacak merkezler, mesleki teknik eleman yetiştirecek okullar bu sitede olacak. Bu alana geçişle birlikte 5 bine yakın ek istihdamı orada sağlamış olacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak tam anlamıyla projelendirme çalışmalarında bu konunun hem takipçisiyiz hem de yakın bir izleyicisiz" ifadelerini kullandı.

2020 yılında Diyarbakır'da 2 çağrı merkezinin hizmete açılacağını hatırlatan Diyarbakır Valisi ve Belediye Başkan vekili Güzeloğlu, burada 3 bin kişinin işe alınacağını söyledi.