Devletten 8 Bin Liradan Başlayan İhaleyle Ucuza Araç Satışı

Araç almak isteyenler, artan araba piyasasıyla baş edemez oldu. Ancak bazı belediyelerin ihale ile araç satışı yapması vatandaşların buralara yönelmesini sağlıyor. Peki bu araçlar kaça?

Devletten 8 Bin Liradan Başlayan İhaleyle Ucuza Araç Satışı

İhaleyle araç satışı yapan bazı belediyeler yeni ilanlar yayınladı. Güncel olarak 8 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan piyasa şartlarına uygun araçlar bulunmaktadır. Bu araçlar için ne yapmak gerekiyor.

İhaleye Katılmak

Satışta olan bu araçlar belediyeler tarafından ihaleye konulmaktadır. Belli bir teminat parası ile ihaleye katılmak mümkün. Kimi zaman kullanılmayacak durumda olan ve trafikten çekilen araçlar olurken kimi zamanda kurum tarafından ihtiyaç duyurulmadığı için satış yapılmaktadır. Hem binek, hem ticari araçlar bu ihalelerle satışa sunulmaktadır. İhale de açık artırma usulü uygulanmaktadır.

Kuşadası Belediyesi 9 Araç Satımı

Kuşadası Belediyesi tarafından güncel ilanlarda 8 bin TL’den başlayan fiyatlarla araç satışları yapılacak. İhale 26 Nisan 2022 tarihinde saat 10.00’da başlayacaktır. Yatırılacak teminat ücreti ve araç fiyatları aşağıdaki gibidir. Binek araçlarının yanında otobüs ve traktör satışı da yapılacaktır.

Bafra Belediyesi

Toplamda 5 adet araç satışı yapılacaktır. Araçların 4’ü trafikten çekilmiştir belgelidir. İhaleye katılmak için 250 TL şartname bedeli ödenmek zorundadır.

750 Bine Mercedes

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzaydaş’a ait 1 adet 2009 model Mercedes Benz S500 4 Matic 27 Nisanda ihaleyle satışa sunulacaktır. Araç için muhammen beden 750 bin TL olarak belirlendi.