Devlet'ten Düşük Faizli 15 Bin Lira Eğitim Kredisi

Ekonomik krizin ardından devlet düğmeye bastı! Kimliğiyle başvuru yapanlara 15.000 lira net destek vereceğini açıkladı. Detaylar haberimizde...

Devlet'ten Düşük Faizli 15 Bin Lira Eğitim Kredisi

Ekonomik çalkantıdan sonra insanlar devlet destekli projeler aramaya başladı. Bu çerçevede, kamu bankalarının devreye girip gerekli koşulları sağladığı velilere öğrenci kredisi kampanyası başlattığını duyurdu. Bu yönetmeliğe göre başvuru koşullarını sağlayanlara kimlik kartı ile başvuru yapmaları halinde 15.000 TL verilecek. 

Ne yazık ki döviz kurunun yukarı yönlü hareketi eğitim maliyetlerinin artmasına neden olmuştur. Ekonomik olarak zor günler geçiren aileler Çocuğunun okul masrafları için müjdeli haber kamu bankalarından geldi.

Bu kapsamda Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası tarafından verilecek kredinin detayları paylaşıldı.

ZİRAAT BANKASI
Ziraat Bankası yaptığı açıklamada, çocukları ile ilgili yardıma ihtiyacı olan velilere ya da çocuklarının eğitim masrafları için nakdi hizmet sağlayacağını bildirdi. Eğitim ihtiyaç kredisi için yayınlanan detayda kredi  36 Ay vadeli olarak verilecek. 15.000 TL'lik geri ödeme tutarı aylık 619,94 TL'dir.

VAKIFBANK
Vakıfbank öğrenci kredileri hakkında bilgi verdi . Artan eğitim maliyetleri karşısında velilere destek olacağını açıklayan banka, 36 ay vadeli kredi kampanyasının eğitim amaçlı kullanılabileceğini duyurdu. 15.000 TL'lik para çekme işlemlerinde %1,55 faiz oranı ile  aylık 575,34 TL olarak geri ödeneceğini açıkladı.

HALKBANKASI
Halkbank, artan eğitim masraflarında ailelere de yardımcı olacak. İhtiyaç sahiplerinin öğrenim giderlerini karşılamak için Hızlı Kredi kampanyasından yararlanabilecekleri açıkladı. 10.000 TL çekilirse 36 ay taksit yapılacağını  %1,71 faizle 395,61 TL  Aylık geri ödeme  yapılacağını açıkladı.

BUNUN KREDİ FIRSATLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN