Denizbank'tan Yeni Karar! Ödemeler için 3 Ay Erteleme İmkanı

Denizbank, yeni tip koronavirüs pandemisinin müşteriler üzerinde yaratabileceği kısa vadeli finansal sorunların aşılabilmesi amacıyla talep doğrultusunda  anapara, faiz ve taksit ödemelerinde 3 aya kadar öteleme imkanı aldığını duyurdu.

Denizbank'tan Yeni Karar! Ödemeler için 3 Ay Erteleme İmkanı

Denizbank tarafından yapılan açıklamada,  koroanvirüs salgını nedeniyle oluşabilecek kısa vadeli finansal sorunlara dair bazı tedbirler alındığı kaydedilerek, "Bireysel ve ticari müşterilerimizden talep edenlerin 30 Nisan'a kadar olan anapara, faiz ve taksit ödemeleri mevcut koşullarla 30 Haziran'a kadar ötelenebilecektir. Mobil, İnternet Şube, ATM, fastPay ve İletişim Merkezi üzerinden yapılacak EFT ve havale işlemleri aksi belirtilene kadar ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir. ATM'lerimizden kart veya QR Kod ile günlük para çekme limiti ücretsiz 5 bin TL'ye kadar yükseltilmiştir. Müşterilerimizin sağlığı için şubelerde yüz yüze hizmet verdiğimiz mesai saatleri 12.00-17.00 olarak düzenlemiştir." denildi.

Açıklamada bankanın mobil şube, internet şube, fastpay, ATM ve iletişim merkezi üzerinden 7/24 hizmet vermeyi sürdüreceği kaydedildi.