Cumhurbaşkanlığı'ndan Dolar Kuru Açıklaması

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanlığı'ndan dolar kuru hakkında son dakika açıklaması geldi. Daha önceki tahminleri tutmayan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Yiğit Bulut , doların geleceği seviyeyi canlı yayında açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı'ndan Dolar Kuru Açıklaması

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Yiğit Bulut'dan dolar açıklaması.

A Haber canlı yayınına katılan Yiğit Bulut dolar kuru hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

Dolar ile ilgili daha önce yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Yiğit Bulut, "Her şeyden önce şunu söyleyerek başlamak istiyorum biraz önce sayın Merkez Bankası Başkanıyla bir telefon görüşmesi gerçekleştirdim açıklamış olduğu yapmış olduğu açıklamanın üzerinden bir kere daha geçip bazı soruları ben de kendisine sordum yayında daha net açıklayabilmek için. Çünkü inanılmaz bir şekilde spekülasyon yapılıyor. Sabah bakıyorum haberlere eski parti kurmuş bakanlar, siyasetçiler, bazı gazeteciler, kara pazartesi, kara Salı, kara Çarşamba." dedi.

"HEPİMİZ AYNI GEMİDEYİZ"

Yiğit Bulut açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

"Yani bu ülke bizim ilk önce onun altını çizerek söyleyeyim. Bu ülkede bir kara pazartesi olursa hiç kimsenin işine yaramaz. İş yerleri, çalışanlar, esnaf sonuçta hepimiz aynı gemideyiz. Bizim gidecek hiçbir yerimiz yok. Bu topraklarda yaşayacağız hep birlikte. Bu tip spekülasyonları yapan arkadaşlar lütfen vicdanen bir oturup düşünsünler."

DOLAR KAÇA DÜŞECEK?

"Ne oldu? O gece 8.48'e kadar yurt dışından doları zorladılar Uzak Doğu piyasalarında şu an itibariyle 7.75'i görüyorum ben önümdeki ekranda. Yani 7.50'lerde zaten daha önce dengelenmişti. Tekrar oralara doğru bir geri çekilme söz konusu."

DAHA ÖNCEKİ AÇIKLAMALARI

Yiğit Bulut'un dolar hakkında daha önce yaptığı ve gündem olan açıklamaları şu şekilde:

"Çok açık ve net söylüyorum 2,78-2,85 arasındaki bant geçerlidir. Son dönemde o bandı iki kez test ettik. 2,85'in üzerindeki hareketlenmeler anolamidir, normal değildir."

Önceki açıklamaları ise şu şekilde:

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA