Cumhurbaşkanı Erdoğan Asgari Ücret Sözleşmeli Personel ve EYT İçin Tarihi Açıkladı

Cumhurbaşkanı dün akşam ortay programla canlı yayına çıktı. Günceme ilişkin soruları cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, en çok merak edilen asgari ücret, EYT ve sözleşmeli personel hakkında da açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Asgari Ücret Sözleşmeli Personel ve EYT İçin Tarihi Açıkladı

2022 yılını hızla bitireceğimiz günlere gelirken gözler gelecek açıklamalara çevrildi. Hükümet kanadından peş peşe gelen açıklamalardan sonra bir açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi.

Erdoğan, dün akşam A Haber / ATV /A Para ortak yayınına katıldı. Burada gündeme ilişkin soruları cevaplayan Erdoğan, asgari ücret, sözleşmeli personelin durumu ve EYT hakkında tarih verdi. 2023 yılına bunları açıklayarak girileceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şu anda Vedat Bilgin ve ekibi çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalarla birlikte önümüzdeki ay ve yeni yıl bunların arka arkaya açıklandığı aylar olacak. Buralardaki ücret politikalarımızı da açıklayacağız. Bunlardan en önemlisi asgari ücretin tespiti çalışması olacak. Bu çalışmayla gerek sözleşmeliler gerek EYT'lilere ilişkin açıklamalar olacak. 2023 yılına bunları açıklayarak girmiş olacağız” ifadelerini kullandı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /