Çukurova Üniversitesi Sağlık Personeli Alımı Başvuruları 13 Ocak'ta Sona Erecek

Çukurova Üniversitesi'ne sözleşmeli sağlık personeli alımı için 30 Aralık'ta başlayan başvuru işlemleri 13 Ocak'ta sona erecek.

Çukurova Üniversitesi Sağlık Personeli Alımı Başvuruları 13 Ocak'ta Sona Erecek

Çukurova Üniversitesi'ne hemşire, fizyoterapist, laborant, sağlık teknikeri, psikolog unvanlarında alım yapılacak. Başvuru yapacak adayların unvanlara göre belirlenen şartların yanı sıra genel şartları da yerine getirmesi gerekiyor.

Başvuru genel şartları şu şekilde: 

*Başvuracak   adaylarda   yukarıda   belirtilen   özel   şartlar   ile   657   sayılı   Kanunun 48.maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak.
*Erkek Adaylar için askerlik hizmetini yapmış veya muaf olmak veya tecilli olmak.
*Başvuracak  adayların  657  sayılı  Devlet  Memurları  Kanunu’nun  4/B  maddesinin  “Bu şekilde   istihdam   edilenler,   hizmet   sözleşmesi   esaslarına   aykırı   hareket   etmesi   nedeniyle kurumlarınca  sözleşmelerinin  feshedilmesi  veya  sözleşme  dönemi  içerisinde  Bakanlar  Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı  feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler” hükmü gereğince bu maddeye aykırı durumu tespit  edilenler hakkında  işlem  yürütülmeyecektir.
*Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamazlar.
*Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan şartları taşıyor olmak.
*Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.
*Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması gerekmektedir.
*Herhangi  bir  Sosyal  Güvenlik  Kurumundan  emeklilik  veya  yaşlılık  aylığı  almıyor olmak.
*Gerçeğe   aykırı   belge   verenler   ya   da   beyanda   bulunanlar   hakkında   yasal   işlem yapılacaktır.  Atamaları  yapılmış  ise  atamaları  iptal  edilecektir.  Kurumumuzca  kendilerine  bir
ücret ödenmiş ise bu ücret yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.

*2020 yılı KPSS (B) grubu KPSS(P3), KPSS (P93) sınav sonuç belgesine sahip olmak.

BAŞVURU SÜRECİ

Başvuru şekline dair yapılan açıklamada ise, "Adayların www.cu.edu.tr/ adresinden başvuru yapılacak pozisyon için gerekli evrakları sisteme eksiksiz olarak yüklemesi ve başvuru işlemini tamamlaması gerekmektedir." denildi. Başvuru sırasında gerekli belgeler ve diğer detaylara resmi sayfadan erişim sağlanabilecek.