Cübbeli Ahmet  Hoca: Ekonominin Kötü Olmasının Sebebi, Namaz Kılmayanlar!

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, son dönemlerde söylemleri ile gündeme gelmeye devam ediyor.

Cübbeli Ahmet  Hoca: Ekonominin Kötü Olmasının Sebebi, Namaz Kılmayanlar!

Cübbeli Ahmet Hoca, namaz kılmayanların sayısının çok olduğunu ve ekonomide kötü gidişatın bununla alakalı olduğunu söyledi.

Yaptığı açıklamalarla sık sık gündem olan Cübbeli Ahmet Hoca, yine olay yaratacak bir açıklamaya imza attı. Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, ekonomik krizin ibadetle olan bağlantısına değindi.

Toplumun %90'ı Namaz Kılmıyor


Cübbeli Ahmet Hoca, kendi YouTube kanalında 'Namazsızlığın Artması Ekonomiyi Bozar Mı?' Başlıklı bir sohbet yayınladı ve bu sohbetinde yapmış olduğu açıklamada imansızlıktan sonra en büyük günahın namaz kılmamak olduğunu dile getirdi. Toplumun %90'ının namaz kılmadığını söyledi.


Sonra Ekonomi Neden Böyle Diyorsunuz


‘Toplumun %90'ı namaz kılmıyor. Ondan sonra da ekonomi neden böyle diyorsunuz’ şeklinde açıklamada bulunan Cübbeli Ahmet Hoca, namaz kılmayanların ekmek bulduklarına şükretmeleri gerektiğini de söyledi.

Konuya Yönelik Cübbeli Ahmet Hoca'nın İfadeleri Şöyle;


“Şimdi diyorsun ki imansızlıktan sonra en büyük günah namazsızlıktır. Yani %90'ı Benamaz. Ondan sonra diyorsun ki bu ekonomi neden böyle? Bizim ümmete Allahu Teala çok müsamaha verdiği için belalar hemen gelmiyor. Eski ümmete belalar çabuk geliyordu. Fakat bunların hepsinden daha büyük günah namazsızlıktır. %90 diyorum kimsede bana ne yaptın diyemiyor”


Dedi.