Çocuklu Ailelere Yardım başvuru Sayfası Açıldı-İşte Biz Bize Yeteriz E Devlet Başvurusu

Son dakika açıklaması geldi. E Devlet kapısı üzerinden yapılan açıklamada çocuklu ailelere maddi ve gıda yardımı yapılacağına yer verildi. İşte yardım başvuru sayfası.

Çocuklu Ailelere Yardım başvuru Sayfası Açıldı-İşte Biz Bize Yeteriz E Devlet Başvurusu

Çocuklu ailelere yardım.

E Devlet kapısı üzerinden son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan son dakika açıklamasında çocuklu olan ve yardıma muhtaç olan ailelere yardım yapılacağına yer verildi. Turkiye.gov.tr adresi üzerinden yapılan son dakika açıklamasında yardımların, çocuklarının temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan ailelere yapılacağına yer verildi.

1000 TL BAŞVURUSU SÜRÜYOR

Pandemi sürecinde başlatılan 3. faz sosyal destek ödemesi başvurusu devam ediyor. Devletten 1000 TL yardım almak isteyen vatandaşlar e Devlet kapısı üzerinden başvurusunu yapabilir ve temel ihtiyaçlarını karşılamak için 1000 TL alabilir.

ÇOCUKLU AİLEYE YARDIM

E Devlet kapısı üzerindeki SOSYAL VE EKONOMİK DESTEK HİZMETİ ekranından yaıplan açıklamada maddi ve gıda ile diğer yardımların , öocuklarının temel ihitiyaçlarını karşılayamayan vatandaşlara verileceği bildiridli. 

Söz konusu resmi açıklama şu şekilde:

"Bu hizmeti kullanarak, ekonomik yoksulluk içinde olup da çocuklarının temel ihtiyaçlarını karşılayamayan ve yaşamlarını en düşük seviyede dahi sürdürmekte güçlük çeken aileler, kendi kendine yeterli hale gelinceye kadar çocuklarının bakımı ve desteklenmesi amacıyla geçici veya belirlenecek süreler için verilen ekonomik destek talepleri için ön başvuruda bulunabilirler. Bu hizmetten yararlandırılan çocukların durumları en geç üçer aylık süreler ile izlenmektedir. İzlemelerde hizmetin devamı veya sonlandırılması değerlendirilmektedir."

PANDEMİ NEDENİYLE GEÇİM SIKINTISI

Pandemi süreci nedeniyle geçim sıkıntısı çeken vatandaşlara yapılan ödemeler için başvurular e Devlet kapısı üzerinden alınıyor. Başvurusunu yapmak isteyen adayların ;

https://www.turkiye.gov.tr/aspb-sosyal-ekonomik-destek-on-basvuru

adresine gitmesi gerekiyor. Linki kopyalayıp yeni sekmede açtıktan sonra KİMLİĞİMİ ŞİMDİ DOĞRULA linkine tıklayın.ve e devlet şifreniz TC kimlik numaranızla giriş yapın.

Kadın erkek adaylar ile bilgi alış verişi için  TIKLAYIN

GELİŞMELERDEN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN