Cihiliz Coin ve Holo Coin Fiyatında Rekor Artış: İşte Grafik

Son günlerin popüler kripto parası Chiliz Coin'de kısa sürede rekor yükseliş görüldü. Son 5 aylık grafiğe baktığımızda 75 katlık artış dikkatleri çekti.

Cihiliz Coin ve Holo Coin Fiyatında Rekor Artış: İşte Grafik

Chiliz Coin'de rekor artış daha.

Önceki gündne bu yana hızlı bir yükseliş içinde olan Chiliz Coin'de yükseliş bugün de devam etti. Gelen son verilere baktığımızda Chiliz Coin'de son 10 saatte yüzde 78 oranında bir artış görülürken önceki gündne bu yana 3,5 kat artış meydana geldiği görüldü. 

Saatler içinde yaşanan bu yükselişin ardından vatandaşlar, kripto para biriminin ne olduğunu, nasıl alım yapabileceklerini araştırmaya başladı.

CHİLİZ COİN NEDİR?

CHZ kodu ile kripto para borsasında işlem görmekte olan Chiliz Coin, sanal para olarak kripto para borsasında işlem görüyor. Chiliz Coin almak için kripto para alımı satımı yapılabilen sistemlere üye olmanız gerekmektedir.

CHİLİZ COİN EKİM AYINDA KADARDI?

2020 yılı Ekim ayında Chiliz Coin fiyatı 0,08 TL seviyesindeydi. Bu tarihten sonra kademeli şekilde yükselişe geçen Chiliz Coin, şu sıralar 6,27 TL seviyesinden işlem görüyor. Bu orana baktığımızda bu kripto parada 5 ay içinde 78 kat artış olduğu görüldü. 

SON FİYATI NEDİR?

Chiliz Coin fiyatı şu sıralar dolar cinsinden 0,826726 dolar seviyesinde. TL cinsinden ise 6,20 TL seviyesinden işlem görüyor. 

Grafiği ise şu şekilde:

Grafik, coinmarketcap'ten alınmıştır.

CHİLİZ COİN'DEN SONRA BİR COİN'DE DAHA REKOR ARTIŞ

Chiliz Coin'de yaşanan yükselişin ardındna Holo Coin kripto parasında da yükseliş görüldü. Sabah 0.0029 dolar seviyesinde olan Holo , yüzde 30 artışla 0,0038 'e çıktı.

Haberde yer alan bilgiler bilgilendirme amaçlı olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. ytd.