Çiftçiye Destek! Son Dakika!

Ülkemizde tarım büyük bir hızla devam etmektedir. Büyük bir kaliteyle devam eden tarıma karşı ülkemiz tarafından büyük bir destek verilmektedir. Çiftçiye verilen destek sayesinde güzel bir tarım ekonomisi, tarım ürünleri meydana getirilmektedir. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, yapmış olduğu açıklamalar ile çiftçilere destek ödemesi yapacağını açıklamıştır. 2022 yılının son desteği olan bu destek çiftçileri oldukça sevindirmiştir. Tarım Bakanı, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, yapmış olduğu açıklama

Çiftçiye Destek! Son Dakika!

Çiftçilere tam olarak yetmiş dokuz milyon yüz altmış dört bin lira tarımsal ödeme yapacağını bildirmiştir. Çiftçilerin bu konuda mutlu olması da öngörülmektedir. İki bin yirmi iki yılının son ödemesi olan bu tarım ödemesi Yetmiş dokuz milyon yüz altmış dört bin lira olmakla birlikte iki bin yirmi iki yılında ise toplam kırk dört nokta dört milyar, tarım, destek ödemesinin yapıldığını bildirmişlerdir kırk nokta dört milyar tarım destek ödemesi yapıldığını bildirmişlerdir. Çiftçiye otuz Aralık iki bin yirmi iki tarihinde hangi desteklerin ödeneceği bilgisi bizlere ulaşmış bulunmaktadır.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, çiftçiye iki kalemle destek ödemesinin yapılacağını açıklamıştır. Destek ödemeleri şu şekildedir: Kırsal kalkınma yatırımları desteği tam olarak altmış dört altmış beş milyon, altı yüz otuz dokuz bin TL olmaktadır .

Bir de TMO alın pirinç desteği bulunmaktadır. DMO alın pirim desteği ise on üç milyon beş yüz yirmi beş bin TL olmaktadır. Bu yazımızda sizlere iki bin yirmi iki yılının son desteği olan çiftçilerin yüzünü güldüren tarım desteği açıklamasını sizlere sunmuş bulunmaktayız. Hepinize iyi ve sağlıklı günler dileriz.