Cezaevine Giren Hırsızlar 6 Bin Lira Çaldı

Cezaevine giren hırsız ya da hırsızlar, kantinden 6 bin lira nakit paranın yanı sıra çok sayıda ankesörlü telefon kartını çalarak kayıplara karıştı.

Cezaevine Giren Hırsızlar 6 Bin Lira Çaldı

Cezaevine giren hırsız ya da hırsızlar, kantinden 6 bin lira nakit paranın yanı sıra çok sayıda ankesörlü telefon kartını çalarak kayıplara karıştı.

29 Ocak 2020 Çarşamba 13:21
Cezaevine Giren Hırsızlar 6 Bin Lira Çaldı

Seskocaeli isimli yerel haber sayfasında yer alan bilgiye göre Kocaeli'deki yarı açık cezaevinin kantinine hırsız girdi. Yarı açık cezaevinin kantinine hırsız ya da hırsızların tel örgüleri makasla keserek girdiği öne sürülürken, Cezaevi kantinindeki 6 bin lira nakit paranın çalındığı belirtildi. Cezaevi görevlilerinin durumu polise bildirdiği, olaya ilişkin başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.  Kocaeli'deki Kandıra Açık Cezaevi'nde ilginç bir hırsızlık vakası meydana geldi. Cezaevine tel örgülrei keserek girdiği öne sürülen hırsızlar, kantindeki naki para ve çok sayıda ankesörlü telefon kartını çaldı. Olay esnasında gardiyanların uyuduğu iddia edilirken, cezaevi sorumlusu müdür ile yardımcıları hakkında soruşturma açılacağı da iddialar arasında. 

HABER KAYNAK 1:  https://www.gercekgundem.com/guncel/150754/kandira-cezaevinde-akillara-durgunluk-veren-olay
HABER KAYNAK 2: http://www.seskocaeli.com/cezaevinin-kantini-soyuldu-4690/

Son Güncelleme: 29.01.2020 13:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Korfezim 2020-01-29 13:27:30

Kesin Adanalıdır, bizle bi alakası yoktur :))

Avatar
Süleyman 2020-01-29 14:07:53

Kimse merak etmesin cezası adli kontrol ile serbest bırakılır türkiyenin adalet sistemi

Avatar
Hehe 2020-01-29 16:53:29

Mahkumlara kazik atiyor ceza evleri kazik, planlı yapilan bir iş tir bu icerden yardim alınmıştır..

Avatar
Mustafa 2020-01-29 17:31:29

Tebrik ediyorum bu hırsızları. Bunlar yürek yemiş galiba.