Çeyrek Altın Fiyatlarında Yükseliş Görüldü

Çeyrek altın fiyatlarında son bir haftada 6 TL değer kazançı görüldü. Düğün sezonuna girilmesiyle birlikte altın fiyatları vatandaşın en çok takip ettiği konular arasında yer alırken, altın fiyatlarındaki artış ivmesi sürüyor.

Çeyrek Altın Fiyatlarında Yükseliş Görüldü

Çeyrek Altın Fiyatlarında Yükseliş Görüldü

Çeyrek altın fiyatlarında son bir haftada 6 TL değer kazançı görüldü. Düğün sezonuna girilmesiyle birlikte altın fiyatları vatandaşın en çok takip ettiği konular arasında yer alırken, altın fiyatlarındaki artış ivmesi sürüyor. Geçtiğimiz ay 420 TL'den satışa sunulan çeyrek altın 426 TL'ye kadar yükselirken, çeyrek altın geçtiğimiz yıl aynı dönemde 306 TL'den işlem görüyordu. Altın fiyatlarındaki artışın bir süre daha devam etmesi bekleniyor. Temmuz ayına 411 TL'den giriş yapan çeyrek altın 5 Temmuz'da en düşük seviyesine ulaşmıştı. Geçtiğimiz ayın 26'sında ise çeyrek altın 433 TL'ye kadar yükselmişti. Geçtiğimiz haftaya nazaran çeyrek altın fiyatlarında %0.61 oranında değişiklik görüldü.

Doviz.com tarafından paylaşılan verilere göre çeyrek altının bugün içerisindeki fiyat değişikliği aşağıdaki gibi oldu:

Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmelerini takip etmek, yeni ekonomi haberlerini mobil cihazınıza almak için Kamu bülteni sayfasına takip isteği gönderebilirsiniz. Takip isteği için TIKLAYIN. https://twitter.com/kamubultenicom