Çeyrek Altın Fiyatında Bir Rekor Daha-13 Şubat 2020 Güncel Döviz Kuru ve Altın Fiyatları

Son dakika haberi: Piyasalar güne hareketli başladı. Edinilen bilgilere göre çeyrek altın , tarihinin en yüksek seviyesine geldi.

Çeyrek Altın Fiyatında Bir Rekor Daha-13 Şubat 2020 Güncel Döviz Kuru ve Altın Fiyatları

Son dakika haberi: Gram ve çeyrek altında bir rekor daha.

13 Şubat 2020 Perşembe gününe dolar ile altın fiyatları hızlı yükselişle başladı. İşte piyasalardan alınan son dakika verileri.

DOLAR KURUNDA SON DURUM

Önceki gün 6.01 TL 'ye kadar gerileyen dolar kuru, bugün sabah saatlerinden itibaren yeniden yükselişe geçti. Edinilen son dakika bilgilerine göre dolar kuru 6,05 TL 'ye kadar geldi. 

İşte dolar kurunda son saatlerdeki değişim grafiği:

EURO KURU

Dolar ile paralel olarak Euro kurunda da yükseliş görüldü. Dün 6,55 TL 'ye kadar gerileyen Euro kuru, dolardaki yükselişle birlikte yeniden 6.58 TL 'ye kadar geldi. 

GRAM ALTIN

Önceki gün 303 TL seviyesinde seyreden gram altın , bugüne hızlı yükselişle başladı. Gece saatlerinde başlayan yükseliş, Türkiye 'de piyasaların açılması ile devam etti. Gece saatlerinde 304.80 TL 'yi gören gram altın ,sabah saatelrinde bu yükselişini sürdürdü ve 306 TL 'ye kadar geldi. 

Piyassalardan alınan son verilere göre gram altın 306.51 TL seviyesinde işlem görüyor. İşte gram altında gece saatlerinden bu yana yaşanan değişimin grafiği:

ÇEYREK ALTINDA REKOR

Gram altında yaşanan yükselme sonrası çeyrek altın da tarihinin en yüksek seviyesine geldi. Kapalı çarşıda 493 TL 'ye alınan çeyrek altın , 498 TL 'den satışa sunuluyor. 500 TL 'ye yaklaşan çeyrek altın ,498 TL ile tarihinin en yüksek seviyesini gördü. 

İşte çeyrek altın fiyatında son 1 yıllık grafik.

Cumhuriyet altını ise 2010 TL 'ye alınıp 2031 TL 'ye satılıyor.

22 ayar bilezik gram fiyatı ise 283 TL.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA