Cebindeki parayı beşe katlamak isteyen bunu yapsın! Ünlü ekonomist şifreyi verdi

En karlı yatırım aracı açıklandı. Uzman ekonomist tarafından yapılan açıklama kapsamında ona yatırım yapan yatırımını resmen beşe katlayacak.

Cebindeki parayı beşe katlamak isteyen bunu yapsın! Ünlü ekonomist şifreyi verdi

Son zamanlarda yatırımcılar tarafından en karlı yatırım araçları araştırılmaktadır. Konuyla ilgili özellikle ekonomistler tarafından yapılan açıklamalar dikkat çekmektedir. Yatırımcılar için en karlı yatırım aracı ünlü ekonomist tarafından açıklandı. 

Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada tarafından en çok kazandıracak yatırım aracı açıklandı. Milyonlarca yatırımcıya uyarı niteliğinde olan bu açıklamanın dolar, altın ve kripto para gibi yatırım araçları arasında yatırım yapacak olan yatırımcılara o yatırım çok kazandıracak dedi. 

O Yatırım Aracı Çok Kazandıracak! 

Yatırım

Son zamanlarda mevduat faiz oranında yaşanan seviyelerdeki rekor artışa dikkat çeken Atilla Yeşilada, enflasyonun kontrol altına alınmaya çalışıldığı günlerde Türk Lirasının diğer yatırım araçlarına göre değer kazanacağını ifade etti. 

Atilla Yeşilada tarafından yapılan açıklamada yatırımcılar arasında en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı. Merkez Bankası Para Politikası Kurulu tarafından faiz oranının %50'ye yükselmesiyle beraber mevduat faizlerinin de yüzde 60 seviyesine kadar yükseldiği duyuruldu.  

Yatırımcılar tarafından artış gösteren faiz oranlarını görünce bu alana ilgi göstermiş ancak uzmanlar, aslında mevduat faizlerinin değer kaybettiği belirtildi. Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada tarafından mevduat faizlerinde yaşanan değişimlere dair dikkat çekici açıklama yaptı. Yeşilada tarafından yapılan açıklamada;

"Mevduat faizlerinde olan yükseliş, insanları döviz yerine Türk Lirasına yönlendirerek tasarruf etmeye ve harcamaları azaltmaya teşvik ediyor. Bu eğilim de sonbahar ve yaz aylarında muhafazakar birikimcilere TL'nin karlı seçenek olacağına değindi." dedi.