Cebinde bu karttan olana 14 Nisan uyarısı! 300 TL'nizi geri almak için bunu yapmak yeter

Bankaların kampanyası hız kesmeden devam ediyor! Bu banka 300 TL iade yapıyor! Tüm detaylar haberimizde.

Cebinde bu karttan olana 14 Nisan uyarısı! 300 TL'nizi geri almak için bunu yapmak yeter

Alışverişleriniz sonrasında 300 TL iade alabilirsiniz! Bu fırsatı kaçırmayın! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BANKADAN 300 TL KAMPANYASI

Bankalar son dönemlerde kart müşterilerine yönelik kampanyalarını sık sık duyurmaya devam ediyor. Halkbank tarafından yapılan son duyuruya göre Ramazan ayı özel kampanya başladı ve müşterilerine 300 TL ödeme yapılacağı öğrenildi. Halkbank Paraf kart kampanyası kapsamında müşteri kartlarına 300 TL ödeme yatırılacak. 14 Nisan tarihinde market, restoran, giyim sektörlerinde ilk 750 TL ve üstü harcamalardan sonraki her 750 TL ve üstü harcamaya 30, son 750 TL ve üstü harcamaya 60, toplam 300 TL ParafPara ödemesi yapılacak. Halkbank kampanyasından faydalanabilmek için 8 Mart ile 14 Nisan tarihleri arasında 750 TL ve üstü alışveriş yapılması gerekiyor. Kampanyaya Paraf Mobil uygulaması üzerinden katılım sağlayabilirsiniz ya da 3404 numarasına RAMAZAN yazıp gönderebilirsiniz. 

halkbank 300 tl kampanyası

Kampanyaya katılan müşterilere bilgilendirme mesajı atılacaktır. Katılım mesajı yurt içi katılımlar için ücretsiz olacak. Kampanyaya bir kere katılım yapan müşterinin bütün kartları kampanya kapsamında değerlendirilir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 300 TL puan kazanabilecek. Aynı gün içinde yapılan farklı alışverişlerin ilki kampanyaya dahil edilecek. Alışveriş hangi kartla yapılırsa puanlar o karta aktarılacak. Toptancı alışverişleri kampanyaya dahil edilmeyecek. Puanlar işyeri tarafından POS üstünden yapılan işlemler sonrasında banka sistemine ulaşır ve bir gün sonra müşterinin kartına yansıtılır. Paraf, Parafly, sanal kartlar, ek kartlar kampanyaya dahil olurken; Paraf Debit Paraf Genç, ticari kartlar, Halkcardlar, ParafPara kullanılarak yapılan işlemler ve iptal ile iade işlemleri kampanyaya dahil edilmeyecek. Kampanyadan kazanılan ParafParaların 29 Mayıs 21:59'a kadar kullanılması gerekiyor. Kazanılan paralar başka bir karta transfer edilmesi kullanım olarak sayılmayacaktır.