Çamaşır Yıkarken Bunu Yaparsanız faturanız5 50 Lira Az Gelecek

Elektrik faturalarına artık arda yapılan zamlar sonrasında vatandaş zor durumda kalmaya devam ediyor. Özellikle de tasarruf yapmanızı sağlayacak harika bir temizlik sırrı ile karşınızdayız. Bu temizlik sırrı aracılığı ile elektrik faturanız artık daha da az gelecek.

Çamaşır Yıkarken Bunu Yaparsanız faturanız5 50 Lira Az Gelecek

2022  senesi içerisinde tepeden tırnağa pek çok ürün grubu başta olmak üzere enerji fiyatına zam geldi. En çok zam ise kuşkusuz faturalara yapılan zamlardır. Vatandaşların büyük bir bölümü enflasyon sebebiyle geçim problemi yaşarken elektrik faturaları sebebiyle de zor günler geçiriyor. Son zamanlarda internette en çok aranan kelimelerin başında tasarruf kelimesi gelmektedir.


Asgari ücretin 5500 TL'den 8.500 TL'ye çıkarılması ile beraber zam haberleri peş peşe gelmeye başladı. Eğer ki sizler de elektrik faturanızdan şikayetçiyseniz o halde önereceğimiz pratik uygulamalar ile faturanızın 50 lira daha eksik gelmesini sağlayabilirsiniz.

Çamaşır makinesinin içine bir kaşık karbonat ekleyerek çamaşırların daha düşük ısı da daha hızlı ve daha temiz olmasını sağlayabilirsiniz. Yani normal şartlarda 60 derece kullanacağınız bir çamaşırı makineye 1 tatlı kaşığı kadar karbonat atmak suretiyle 40 derecede ve belki de daha kısa bir programda dahi az deterjanla temizleyebilirsiniz. Bu yöntem aracılığı ile faturanız çok daha düşük olacak. Diğer taraftan bu yöntem, hem ekolojiktir hem de çabasız bir şekilde tasarruf etmenizi aracılık edecektir. Elektrik faturanızı 50 ile 100 TL arasında düşüren Bu uygulamanın etkili olabilmesi amacıyla başka bir tavsiyemiz daha vardır.


Çamaşır yıkarken bu yöntemleri deneyin, işinize mutlaka yarayacaktır. Diğer taraftan bazı uzmanlar ise bilinmeyen yöntemleri paylaşıyor. Faturanızı en az 3 kat düşürecek yöntemler de mevcuttur.