Burs Başvuruları Başladı (İlkokul-Ortaokul-Lise-Üniversite)

2020-2021 eğitim öğretim yılı öncesi birçok kuruluş ve vakıf, burs başvurularını almaya başladı. Biz de kamubulteni.com olarak bu yazımızda burs başvuru bilgilerine ve başvuru sayfalarına yer verdik. İşte ilkokul, ortaokul ve üniversite öğrencilerine burs veren yerler.

Burs Başvuruları Başladı (İlkokul-Ortaokul-Lise-Üniversite)

Başlayan burs başvuruları.

2020 YKS 'de ilk yerleştirme süreci tamamlandı. İlk tercihlerinde bir üniveristeye yerleşen öğrenciler kayıtlarını yaptı ve üniversitelerde derslerin başlamasını beklemeye başladı. Birçok vakıf, kuruluş ise öğrencilere burs veriyor.

SADECE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ DEĞİL İLKOKUL VE LİSE ÖĞRENCİLERİNE DE VERİLİYOR

Bazı vakfı ile kuruluşlar, sadece ünivesite öğrencilerine burs vermiyor. Hem üniversite, hem lise hem de ilkokul öğrencilerine burs veriyor. 

KYK BURS BAŞVURUSU NE ZAMAN?

2020 yılı KYK burs başvurusu henüz başlamadı. Başvuruların Ekim ayının ortalarında başlaması bekleniyor.

BURS VEREN KURULUŞLAR

ASKEV BURSU

ASKEV Binnaz Melin Eğitim Bursu 2020-2021 öğretim yılı başvuruları sadece 1 - 30 Eylül 2020 tarihleri arasında bu sayfadan kayıt yapılarak kabul edilecektir. Burs başvurusu resmi sayfasından alınıyor.

ÇAĞDAŞ EĞİTİM VAKFI

Çağdaş eğitim vakfı bursu http://www.cev.org.tr/burs-basvuru-formu/ adresi üzerinden alınıyor. 

BORUSAN

Borusan Kocabıyık Vakfı her sene çok sayıda öğrenciye burs vermektedir. Burs başvuru bilgileri için https://www.bkv.org.tr/tr/basvuru_bilgileri-24/ adresine gidebilirsiniz.

RÜŞTÜ AKIN VAKFI

Rüştü Akın Vakfı tarafından verilen bursun başvurusu da internet üzerinden yapılıyor. Başvuru için http://www.rav.org.tr/form.asp sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından vatandaşlara burs veriliyor. Burs başvuruları 15 Eylül tarihine kadar alınacak. Başvuru için https://www.cydd.org.tr/sayfa/burs-basvurusu-yapmak-istiyorum-150/ sayasını ziyaret edebilirsiniz.

SÜTAŞ

Sütaş tarafından üniversite öğrencilerine burs veriliyor. Burs başvuruları https://www.sutas.com.tr/tr/insan-kaynaklari/burs-basvurusu adresinden alınıyor.

ETİ

ETİ tarafından verilen burs 3 çeşit verilmektedir. Yüksek lisans, doktora, üstün başarı ve üniversite öğrencilerine burs veriliyor. Başvuru için https://www.etietieti.com/burs-imkanlarimiz adresine gidebilirsiniz.

GÜRSOY VAKFI

Gürsoy Vakfı tarafından yapılan açıklamada, önümüzdeki günlerde buırs başvurularının başlayacağına yer verildi. Burs başvuruları http://www.gursoyvakfi.org/#!/ adresinden alınacak.

BEREKET VAKFI

Bereket Vakfı tarafından yayımlanan duyuruda burs duyurusunun 15 Eylül 'den sonra geleceğine yer verildi. Başvurular https://www.bereketvakfi.org.tr/ adresi üzerinden alınacak. 

SBK VAKFI BURSU

SBK Vakfı tarafından verilen bursun başvuru süresi 15 Eylül 'e kadar uzatıldı. Başvuru sayfası https://sbkv.org/yol-arkadasligi adresinde.

ÇELİKEL EĞİTİM VAKFI

Çelikel Eğitim Vakfı tarafından yayımlanan duyuruda burs başvurularının https://celikelegitimvakfi.org/tr/programlarimiz/alev-toplari/basvuru-ve-kabul/ adresinden alınacak.

ELGİNKAL BURSU

Elginkal Vakfı tarafından yayımlanan duyuruda 12 ay boyunca burs verileceğine yer verildi. Burs başvuruları http://www.elginkanvakfi.org.tr/tr/icerik/30/elginkan-vakfi-burslari adresinden alınıyor. 

TEV BURSU

TEV bursu başvurusu http://www.tev.org.tr/2020-1/burslar.html adresinden yapılacak.

İBB BURSU

İBB 2020 yılı burs başvuru duyurusu henüz gelmedi. Burs duyuruları geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN