Bugün Açıklandı: 67 Bin 933 Personel Alınacak

Bugün kritik açıklamalar geldi. Yapılan açıklamalarda kamuya personel, memur, işçi, asker, polis ve bekçi alımına ilişkin önemli müjdeler verildi.

Bugün Açıklandı: 67 Bin 933 Personel Alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün 100 günlük etlem planını açıkladı.

400 projelik eylem planını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, iş bekleyen personellere önemli müjdeler de verdi. Bu müjdelerle ilgili sosyal medya hesabı üzerinden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank bir açıklama yaptı.

Twitter hesabı üzerinden açıklamada bulunan Vatank, görsel paylaşarak; kurulacak yeni fabrikaları ve yapılacak personel sayılarını duyurdu. 

Bakan Varank bir fotoğraf paylaştı ve fotoğrafın altına şu ifadelere yer verdi:

"Sayın Cumhurbaşkanımızın bugün onayladığı proje bazlı teşvikler ile 8 Milyar TL’lik dört yeni yatırım yapılacak. 4 bin 414 kişiye istihdam sağlanacak. Bu yatırımlarla cari açığın azaltılmasına 1.2 Milyar dolarlık katkı sağlamayı hedefliyoruz."

20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI YAPILACAK

Öte yandan Betasus Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Eğitim Bakanlığının 20 bin yeni öğretmen ataması yapacağını duyurdu. Öğretmen ataması için tarih belli değil. Ancak söz konusu açıklamanın önümüzdeki günlerde gelmesi bekleniyor.
 

43519 ASKER, POLİS VE BEKÇİ ALINACAK

Asker, polis ve bekçi alımı ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadeleri kullandı: "Emniyete 3 bin polis amiri, 22 bin 500 polis memuru 7 bin bekçi, jandarmaya 500 subay, 10 bin 175 uzman erbaş, Sahil Güvenlik Komutanlığı'na 44 subay, 300 uzman erbaş alarak güvenlik birimlerimizi güçlendiriyoruz."

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan her okula bir polis verileceğini söyledi. Bununla birlikte yeni polis alımlarının artarak devam edeceği görülüyor.

İLANLAR YAYIMLANDIĞI ANDA BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

Kamubulteni.com | Ankara