'Bu İşi Bitiriyoruz' Diyen Vedat Bilgin, EYT Düzenlemesinin En Geç Aralıkta Mecliste Olacağını Söyledi

Kırşehir'de gündeme yönelik açıklamalarda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin; emekçiler, işçiler ve çalışanların enflasyona ezilmeyeceğini tekrarlayarak, EYT düzenlemesinin aralık ayında Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne getirileceğini hatırlattı.

'Bu İşi Bitiriyoruz' Diyen Vedat Bilgin, EYT Düzenlemesinin En Geç Aralıkta Mecliste Olacağını Söyledi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Kırşehir'de katıldığı 35. Ahilik Haftası kutlamalarının resmi kapanış töreninde yapmış olduğu açıklamada EYT, çalışanlar, esnaflar ile sözleşmeli personele kadro ile alakalı önemli değerlendirmelerde bulundu.


Emekçileri Enflasyona Ezilmeyeceğiz

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin burada yapmış olduğu açıklamalarda;
“Önümüzdeki aralıkta da emekçilerimizi sevindirecek haberler vereceğiz, onları enflasyon karşısında ezdirmeyeceğiz.”

Dedi.

Esnaflarımızın Emeklilikte Alakalı Problemlerini Çözeceğiz

Özellikle de çalışan vatandaşlara ve emek verenlere çok güzel haberler vermek istediğini dile getiren Çalışma Bakanı Bilgin, konuşmasına şöyle devam etti;

“Birincisi şu, bir defa esnafa şunu söyleyeyim, esnafımızın karşı karşıya olduğu emeklilikle alakalı problemleri çözeceğiz. Onlarla alakalı çalışmalarımız son aşamasına gelmiştir. Onların bütün problemleri bizim problemimizdir.”

Dedi.


EYT En Geç Aralıkta TBMM'de

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili yapmış olduğu açıklamada çalışma bakanı Vedat Bilgin şu ifadeleri kullandı;
“Çok sorulan, merak edilen bir başka husus ise Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) problemidir. Bu problemin de çözümünün en geç aralık ayı içerisinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne intikal ettirileceğini buradan yeniden ifade etmek isterim.”

Dedi.