Bu İşe Girene Haftada 13 Bin 500 TL Ödeme Yapılacak! Başvurular Başladı

Dünyaca ünlü bir yat şirketi tanıtım için yatla dünya gezintisine çıkaracağı ve sosyal medya tanıtımlarını yapacağı adaylara haftalık 13 bin 500 TL'ye varan ödemeler yapacak.

Bu İşe Girene Haftada 13 Bin 500 TL Ödeme Yapılacak! Başvurular Başladı

İş İlanları Kariyer isimli internet sayfasında yer alan habere göre, ilgili iş için başvurular başladı. Alaska, Japonya ya da dubai gibi dünyanın öbür uçlarına yatla seyahat fırsatı elde edecek kişiler , aynı zamanda yat şirketinin tanıtım yüzü haline gelecek. Bu kişliere haftalık 2 bin pound tutarında ödeme yapılacak. Başvurular sadece sosyal medya hesapları üzerinden yapılıyor.

Başvuru yapacak kişilerin 21 yaşından büyük olması, instagram kullanıcısı olması, seyahat engelinin olmaması ve pasaportunun olması gerekiyor. Başvurular @RoyalCaribbeanUK ve #ShoreExplorer etiketleri ile instagram üzerinden yapılacak. Detaylı bilgi yat şirketinin sosyal medya hesabı üzerinden öğrenilebilecek.

Kamudan son gelişmeler, ekonomi haberleri, gündemdeki son dakika haberleri ve daha fazlasını takip etmek, memur alımları, özel sektör iş fırsatları ve daha fazlasıyla ilgili diğer adaylarla bilgi alışverişinde bulunmak için kamu bülteni grubuna katılabilirsiniz.

Kamu Bülteni grubuna katılım için TIKLAYIN.