Bu İllerde Yaşıyorsanız Dikkat: 2300TL Taksit İle Ev Sahibi Olacak 41 Şanslı İl! Toki Duyurdu!

TOKİ'nin yeni konut projesi 41 ile vurdu. Şanslı iller hangileri? Hangi illerde ayda 2300 TL taksitle ev alınabilecek! Detaylar haberimizde...

Bu İllerde Yaşıyorsanız Dikkat: 2300TL Taksit İle Ev Sahibi Olacak 41 Şanslı İl! Toki Duyurdu!

TOKİ'nin yeni konut projesi 41 ile vurdu. Şanslı iller hangileri? Hangi illerde ayda 2300 TL taksitle ev alınabilecek! Detaylar haberimizde...

Yeni yılın ardından vatandaşlar yüksek konut fiyatlarıyla karşı karşıya kalırken bir sene de daha kirada idare etmeyi düşünenlere TOKİ'den müjdeli haber geldi.

Yükselen konut fiyatları nedeniyle ev sahibi olma hayallerini sürekli olarak erteleyen vatandaşlar için müjde verildi. Türkiye'de toplu konut idaresi tarafından dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmasına yönelik yeni projelerin başlatıldığı duyuruldu. 250 bin konut projesi tamamlanırken TOKİ yurt geneli yeni projelere adım attı.

Yeni yılın ardından vatandaşlar yüksek konut fiyatlarıyla karşı karşıya kalırken bir sene de daha kirada idare etmeyi düşünenlere TOKİ'den müjdeli haber geldi. Dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmasına yönelik düşük ödemeyle vatandaşların ev sahibi olmasına yönelik proje çalışmalarının başlatıldığı duyuruldu.

TOKİ YENİ PROJE ÇALIŞMALARINA BAŞLIYOR!

TOKİ tarafından yer alan son duyuru doğrultusundan Düzce, Isparta, Kahramanmaraş, Sivas, Trabzon, Rize, Balıkesir, Denizli, Kocaeli, Kırıkkale, İstanbul ve İzmir gibi farklı illerde yurt geneli yeni konut projelerinin yapılacağı açıklandı. TOKİ tarafından duyurulan fırsat bu kadarıyla da kalmadı.

EV SAHİBİ OLMAYAN KALMAYACAK!

Ev sahibi olmak istediği halde peşinatı ödeyecek nakite sahip olmayan vatandaşlar için TOKİ tarafından müjdeli haber verildi. peşinat ödeyemeyen bireyler için yeni bir fırsatı da duyuran TOKİ çekilişe katılarak aylık 2.331 TL taksit ödemesi ile dar gelirli vatandaşların ev sahibi olabileceğini müjdeledi. Yeni konut projelerinin yapılacağı illerin listesi şu şekilde yer aldı;

  • Düzce İli Merkez İlçesi Beyköy Mahallesi (48 adet konut ve altyapı)
  • Yukarı Mahalle, Sütçüler İlçesi, Isparta İli (124 Adet Konut ve Altyapı)
  • Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi Fatih Mahallesi (697 konut, 1 alışveriş merkezi ve altyapı)
  • Sivas İli Gürün İlçesi Çayboyu Mahallesi (206 adet konut ve altyapı)
  • Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Dereköy Mahallesi (53 adet konut ve altyapı)
  • Rize İli Hemşin İlçesi (106 adet konut, 24 adet dükkan ve kentsel dönüşüm ve gelişim projesi altyapısı)
  • Balıkesir İli Karesi Mahallesi 2. Etap (458 konut, 12 dükkan, 1 cami ve altyapı)
  • Denizli İli Pamukkale İlçesi Kocadere Mahallesi (439 konut, 1 cami ve altyapı)
  • Balıkesir İli Altıeylül İlçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi (506 konut, 5 dükkan, 16 derslikli 1 ilköğretim okulu, 1 cami, 1 alışveriş merkezi ve altyapı)
  • Kocaeli İli Körfez İlçesi İlimtepe Mahallesi Yarımca Mahallesi (446 konut, 1 cami ve altyapı)
  • Kırıkkale İli Karakeçili İlçesi Yeşilevler Mahallesi (132 konut, 4 dükkan ve altyapı)
  • İstanbul İli Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesi (1. Etap için 381 konut, 20 dükkan ve altyapı, 2. Etap için 577 konut (5 KD), 20 dükkan, 1 cami ve altyapı)
  • İzmir İli Kiraz İlçesi Arkacılar Mahallesi (271 konut, 12 dükkan ve altyapı)