Bu Haber Çok Üzecek Akaryakıta Büyük Zam Bekleniyor

Çin’in koronavirüs nedeniyle kapıları kapatması ve brent petrolün yeniden 113 doları geçmesi gözleri akaryakıt fiyatlarına çevirdi. Akaryakıta üst üste dev zamlar yine yolda.

Bu Haber Çok Üzecek Akaryakıta Büyük Zam Bekleniyor

Dünya genelindeki gündemler akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkiliyor. Sektör kaynaklarının aktardığı bilgilere göre benzin ve motorine yine üst üste zamların yolda olduğu anlaşıldı.

Rusya’nın Saldırısı Etkili Oldu

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırmasıyla patlayan akaryakıt krizi bir türlkğ gündemden düşmüyor. 130 dolara kadar çıkan brent petrol fiyatları müzakereler ve olumlu havanın yakalanmasıyla 100 doların altına kadar düşmüştü. Ancak Rusya’nın saldırılarını sıklaştırması, AB ülkelerinin Rusya’ya yaptırımları gibi kararlar brent petrolün yeniden hareketlenmesine neden olmuştu.  113 doları geçen brent petrol fiyatları şimdide 113 dolara yakın seviyelerde devam ediyor.

Çin’deki Kapanma Olumsuz Etki Etti

Çin, koronavirüs kısıtlamaları nedeniyle adeta ülkeyi karantinaya aldı. Peş peşe gelen görüntülerde kapanmanın ne derece şiddetli boyuta geldiği gözler önüne serildi. Libya'daki arzda yaşanan sorunların devam etmesi petrolün fiyatını tırmandırıyor.

1 Liranın Üstünde Zamlar

İnternet Haber’in paylaştığı haberde akaryakıt sektörü kaynaklarından benzin ve motorine yeni zamların kapıda olduğu bilgisi geldi. Benzin ve motorinin litre fiyatına yine gün aşırı kallavi zamlar yapılması bekleniyor.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /