Bu Bankaların Birinden Hesabı Olanlara 35 Bin TL Veriliyor! Süre Daralıyor!

Türkiye'de kamu bankası olarak faaliyet gösteren Halkbank, Ziraat Bank ve Vakıfbank'tan birinden hesabı olan vatandaşlara 35 bin tutarında ödeme yapılacak! Süre daralıyor Son 20 gün kaldı. Ziraat Bankası, Halkbank ile Vakıfbank resmi internet sayfaları ile sosyal medya hesapları üzerinden yapılan son dakika haberlere baktığımızda ağustos ayı içerisinde en çok tercih edilen bankalar olduğunu görmekteyiz.

Bu Bankaların Birinden Hesabı Olanlara 35 Bin TL Veriliyor! Süre Daralıyor!

Kamu bankaları üzerinden hesabı bulunan ve 35 bin TL’ye kadar nakit kullanmak isteyen yani yurttaşlara 20 gün daha süre tanındı ve gelir belgesiz bir şekilde kredi çekmek isteyen yurttaşlar, bu kampanyalara katılım sağlayarak nakit avantajından yararlanabiliyor.


Kamu Bankalarından (Ziraatbank, Halkbank ve VakıfBank) 35 Bin Kredi Başvurusu
Nakit problemi yaşayan vatandaşlar, kamu bankaları üzerinden düşük faiz oranları ile beraber kredi çekmek istemeleri halinde, bireysel müşteri olmaları ile beraber bankaların uygulamış oldukları kredi koşullarını da sağlıyorlarsa bu krediden faydalanabiliyor. Kamu bankaları üzerinden 35 bin TL tutarında kredi çekmek istiyorsanız, Kredi koşullarına da uyum sağlıyorsanız 3 ay ertelemeli olacak şekilde bu işlemler gerçekleştirilerek kredi kullanmanız mümkün hale geliyor. Sizler de kendinize en yakın banka şubesine gitmek suretiyle kimlik ve gelir belgeniz ile beraber yapmış olduğunuz kredi müracaat işlemleri neticesinde nakit problemi yaşıyorsanız ve bu durumu belirtmeniz halinde 3 ay ertelemeli olacak şekilde Sadece 5 dakika içerisinde faydalanabilirsiniz.