Bu Açıklamalar Bomba Etkisi Yapacak Altın İçin Yeni Uyarı

Altının 1.000 lirayı göreceğini ifade eden İslam Memiş yine doğru bildi. Yeni açıklamalarıyla gündemi sarsacak.

Bu Açıklamalar Bomba Etkisi Yapacak Altın İçin Yeni Uyarı

Gram altın an itibariyle 21 Aralık 2021 tarihinden sonraki en yüksek seviyesini gördü. Piyasalarda gram altın 1.024 liraya kadar çıkarak yeni rekor kırdı ve yeni rekorlarda kırmaya devam ediyor. Ünlü ekonomist başarılı tahminlerine bir yenisini daha ekleyip gündemi sarsacak açıklamalar yaptı.

Bunları Yapanların Durumu Çok Acı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla, Bankadan kredi kullanarak yatırım yapanlar
Emanet para ile alım satım yapanlar
Kaldıraçlı işlem yapanlar
Birikimleri üzerinden hayal kuranlar
Bugüne kadar yaptığım uyarıları dikkate almayıp bunları yapanların durumu bugün enflasyon kadar acı, diyerek durumun vahametini ortaya koydu.

Bıçak Sırtındayız

Yatırımcılar elindeki varlıkları yüksek enflasyon ve döviz ataklarından korumak için ''Altın yükselir mi düşer mi?'' sorusunun cevabına odaklandı. Konu ile ilgili Memiş, önemli açıklamalarda bulundu.

Ekim Ayını İşaret Etti

Memiş, sosyal medyadan yaptığı başka bir paylaşımda ise "Ya gördüğüne inanacaksın ya da duyduğuna. Ama bir şey inanacaksın. Bugün inananlar ve inanmayanlar arasındaki fark ortada. Yol arkadaşlarımıza selam olsun. Sizi ekim ayına hazırlayacağım" dedi.

İslam Memiş kritik dönemde olduğumuzu hatırlatarak şu açıklamalarda bulundu:

Ons şimdi 1850 dolar seviyesinde. Altın yükselmedi. Eğer gram altın üzerinden yükseldi diye bir cümle duymak istiyorsanız ben sözümün arkasındayım. Gram altın 1200 lira seviyesini test ettiği andan itibaren evet ben gram altın yükseldi derim. Ama şu anda diyemiyorum.

Sadece dolardaki ataktan dolayı gram altın 1030 liraya kadar yükseldi. Ancak bu yükseliş kalıcı bir yükseliş değil. Sadece dolar ataklarından kaynaklı trend. Bugün ısrarla duydum 1000 lirayı kırdı alalım mı? Alma kardeşim. Sen piyasa adamı değilsin. Sen piyasada en çok çarpılan yemsin yatırımcı değilsin.

Eğer bilsem ki sen 1000 liradan aldığını 1450'ye kadar bekleyeceksin o zaman derim ki karlısın. Çok büyük yanılgı içindesin. Yapman gereken şey mevduat sistemine gireceksin kafan rahat yoluna devam edeceksin.

Kısa vadeli geri çekilme olacak. Panik yok heyecan yok. Bir şey yükselmedi belirsizlik var süreç var. Varlıklarınızı elinizden kaptırmayın.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /