Brent Petrolde Düşüş Durmuyor Akaryakıta İndirim Gelecek Mi

Brent petrol fiyatlarında düşüş devam ediyor. Yaşanan düşüşlerden sonra vatandaşlar indirim beklentisine girdi. Peki akaryakıta indirim var mı?

Brent Petrolde Düşüş Durmuyor Akaryakıta İndirim Gelecek Mi

Brent petrolde yaşanan düşüş hız kesmiyor. Uzun bir aranın ardından 100 doların altına gerileyen brent petrol fiyatları sonrası vatandaşlarda indirim beklentisi oluştu. Peki brent petrol ne kadar oldu, akaryakıta indirim var mı?

Dün 101,21 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 99,57 dolar seviyesinde tamamlamıştı. Gün içerisinde tekrar yükselerek 100 doların üzerine çıkan brent petrol fiyatları en yüksek 101,21 doları görmüştü. Petrol fiyatları yeniden hız kazanarak düşmeye başladı.

97 Doların Altına Düştü

Saatler 14. 22’yi gösterdiğinde brent petrol gün içerisinde 97 doların altına kadar gerileyerek en düşük seviyesini gördü. Belirtilen saatlerde brent petrol fiyatları 96,98 dolara kadar düştü.

Saatler 15.01’yi gösterdiğinde brent petrol fiyatları önceki güne göre yüzde 2,08 civarında değer kaybederek 97,49 dolardan işlem görüyor.

Akaryakıta İndirim Var Mı?

Yaşanan bu düşüş sonrası vatandaşlar, akaryakıta indirim gelecek mi diye araştırmaya başladı. Akaryakıta indirim veya zam ile ilgili henüz bir açıklama gelmedi. İndirim veya zam haberi geldiğinde haberimizde paylaşacağız.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /