Brent Petrolde Büyük Düşüş Akaryakıta İndirim Geliyor Mu

Akaryakıt fiyatlarıyla doğrudan bağlantılı olan brent petrol fiyatlarında büyük düşüş gözlemlendi. Peki akaryakıta indirim var mı?

Brent Petrolde Büyük Düşüş Akaryakıta İndirim Geliyor Mu

Geçtiğimiz hafta Rusya-Ukrayna Savaşının şiddetlenmesi ve AB’nin Rusya’ya yaptırımlarını arttırması sonucu yeniden yükseliş trendine giren brent petrol fiyatlarında büyük düşüş gözlemlendi.

110 Doları Görmüştü

Geçtiğimiz hafta 110 dolar bandına çıkan brent petrol fiyatları Cuma günü en yüksek 108,76 dolara kadar çıkmıştı. Brent petrol varil fiyatları Cuma gününü 106,15 ile kapatmıştı.

Haftaya Düşüşle Başladı

Brent petrol fiyatları haftaya düşüşle başladı. Kapanışa göre büyük düşüş yaşayan brent petrolün varil fiyatları yüzde 4,79 düşüş yaşayarak 11.30 itibariyle 101,36 dolardan işlem görmeye başladı. Düşüşün nedeni olarak ise Çin’deki koronavirüs salgını nedeniyle devam eden karantina önlemleri ile beraber ölüm ve vaka sayılarında düşüş ile ABD'de olası faiz artırımının yol açtığı talep belirsizliklerinin neden olduğu bildiriliyor.

Akaryakıt Fiyatları Düşecek Mi?

Doğrudan brent petrol fiyatlarına bağlı olan akaryakıt fiyatlarında indirim olacak mı? Vatandaşın en çok merak ettiği konu bu. Brent petrol fiyatlarının yükselmesiyle beraber akaryakıt fiyatlarının arttığını belirten sürücüler petrol fiyatlarının düşmesiyle de fiyatların düşmesini bekliyor. Şu an için gündemde indirim yok. Ancak fiyatların aşağı yönlü çekilmesiyle beraber piyasalarda bir indirim beklentisi söz konusu. Önümüzdeki saatlerde indirim haberinin gelme ihtimali var.

İndirim haberi ve diğer anlık gelişmeler için uygulamamızı indirebilirsiniz.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /