Brent Petrol Sert Düştü Akaryakıta İndirim Var Mı? Güncel Akaryakıt Fiyatları

Akaryakıt fiyatlarında döviz kuru ve brent petrol kaynaklı hareketlilik devam ediyor. Peki akaryakıta bugün zam geldi mi, güncel akaryakıt fiyatları ne oldu?

Brent Petrol Sert Düştü Akaryakıta İndirim Var Mı? Güncel Akaryakıt Fiyatları

Brent petrolde yaşanan hareketlilik ve döviz kurundaki değişiklik akaryakıt fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Son olarak dün gece yarısı benzine 1 lira 04 kuruşluk indirim geldi. geçen hafta motorine gelen üst üste zamlardan ve benzine dün gelen indirimden sonra iki ürün arasındaki fark 6 lirayı aştı.

Akaryakıta İndirim Var Mı?

Brent petrol dün 103 dolar seviyelerine kadar çıkmıştı, ancak tekrarda ters bir hamle göstererek 100 doların altına düşen brent petrol 98 dolardan işlem görmeye başladı. Yaşanan bu gelişme sonrası akaryakıta indirim beklentisi oluştu. Ancak indirim ile ilgili henüz bir açıklama yok.

Güncel Akaryakıt Fiyatları Ne Kadar

Benzine dün gece yarısı gelen 1 lira 04 kuruşluk indirim sonrası benzin 20 lira seviyelerine dayandı. Son gelen indirimle beraber benzinin litresi İstanbul’da 20 lira 13 kuruşa, İzmir’de 20 lira 35 kuruşa, Ankara’da ise 20 lira 27 kuruşa geriledi.

Motorinin güncel fiyatı ise İstanbul’da 26 lira 91 kuruş, Ankara’da 27 lira ve İzmir’de 27 lira 02 kuruştan satılıyor.

LPG’nin fiyatında da bir değişiklik yok. LPG’lin litre fiyatı ortalama İstanbul’da 11 lira 10 kuruş, Ankara’da 11 lira 34 kuruş, İzmir’de ise 11 lira 14 kuruştan satılıyor

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /