Borsada Olağandışı Gün: RTALB, Güler ve Ekiz Hisselerinde Büyük Düşüş Sonrası Yükseliş

Son dakika haberi: Borsada bugün olağandışı bir gün yaşanıyor. Sabah saatlerinde ciddi yükselişte olan 3 hisse, öğle seansında büyük düşüş yaşadı. Düşüş sonrası yükseliş başladı

Borsada Olağandışı Gün: RTALB, Güler ve Ekiz Hisselerinde Büyük Düşüş Sonrası Yükseliş

RTALB, Ekiz ve Güler taban yaptı.

Borsada bugün oldukça hareketli bir gün yaşanıyor. Sabah saatlerinde 3 hisse tavana doğru ilerlerken , hatta Güler ile RTA hisseleri tavana gelip tavanda yüksek alıcı e yüksek hacim ile beklerken aşı açıklaması gelince ortalık karıştı.

GÜLER ÖĞLE SAATLERİNDE TABAN YAPTI

Sabah yüzde 10 karla başlayan Güler , öğle saatlerinde aşı açıklamasının gelmesi ile birlikte tavanı bozdu ve kısa süre içinde yüzde -10 kayba geriledi. Sabah saatlerinde 22,04 seviyesinde olan GLRYH hissesi, saat 12.35 'te ciddi bir düşüş yaşadı ve 18,04 'e kadar geriledi. 

İşte değişim grafiği:

RTALB

Güler hissesindeki düşüş RTA 'da da yaşandı. Sabah saatlerinde tavana giden ve tavanda yüksek hacimle yüksek alıcı ile devam eden RTA, aşı açıklaması sonrası hızlı şekilde düştü. 

İşte düşüş grafiği:

EKİZ

Ekiz hissesinde de bugün olağandışı hareketlilik yaşandı. Sabah 9.55 seansına yüzde 6 karla başlayan Ekiz , öğle seansında tabana gitti. Sabah 12 seviyesine gelen Ekiz, 12.55 seansında yaşadığı yüzde 16 'lık düşüşle 10,18 seviyesine geriledi. 

İşte Ekiz hissesindeki değişim:

Bu haberdeki bilgiler yatırım tavsiyesi değildir. Sadece istatistiki verilerdir.

Peki sizce hisseler yükselir mi?

YÜKSELİŞ GELDİ

Taban sonrası RTA ve güler hisselerinde yükseliş başladı ve kısa sürede iki hisse açılış fiyatlarına kadar geldi.