Borcunuzu kamu bankaları silecek! Vakıfbank 50 bin liralık ihtiyaç kredisini çekin 36 ay vadeyle ödeyin

Bankalar, nakit ihtiyacı olan müşterileri için kredi fırsatı sunmaya devam ediyor. Nakit ihtiyacı olan bireyler için ihtiyaç kredisi kampanyası oluşturan Vakıfbank, mayıs ayına özel ihtiyaç kredisi fırsatını sundu.

Borcunuzu kamu bankaları silecek! Vakıfbank 50 bin liralık ihtiyaç kredisini çekin 36 ay vadeyle ödeyin

Borcunuzu kamu bankaları silecek! Vakıfbank 50 bin liralık ihtiyaç kredisini çekin 36 ay vadeyle ödeyin - Ekonomik olarak hayli zorlanılan bu dönemde nakit ihtiyacı da artıyor. Nakit ihtiyacı olan bireyler bankaların kredi paketleri ile ilgili araştırmalarını sürdürüyor. Bankaların ihtiyaç kredisi kampanyaları mayıs ayı ile birlikte kampanyalar yenilenirken kredi paketlerini inceleyen müşterilerine ihtiyaç kredisi vereceğini duyuran Vakıfbank'tan yeni kampanya teklifi geldi. Kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank'ın açıkladığı kampanya kapsamında 50 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi verileceği duyuruldu.

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

Vakıfbank'ın müşterileri için sunduğu ihtiyaç kredisi kampanyası acil nakit ihtiyaçları olanlara yönelik duyuruldu. 50 bin liraya kadar kredi vereceğini açıklayan Vakıfbank'ın sunduğu ihtiyaç kredisi miktarları değişiklik gösterirken ihtiyaç kredisinde vade, taksit, faiz seçenekleri de belli oldu. Vakıfbank tarafından yapılan açıklamada; ''Tüm ihtiyaçlarınız için 36 aya varan vadeler, uygun faiz oranları, esnek geri ödeme koşullarıyla İhtiyaç Kredisi! VakıfBank kredi politikaları kapsamında başvuruları serbestçe değerlendirme hakkına sahiptir. Faiz oranı kişinin ödeme performans notuna göre değişiklik gösterebilmektedir.'' denildi.

Vakıfbank tarafından sunulan ihtiyaç kredisinde 15 bin liralık miktar için;

15 bin lira tutarındaki bir ihtiyaç kredisi için 36 vade ve yüzde 1,89 faiz oranıyla verdiği ihtiyaç kredisinin toplam faizini de 7 bin 438 lira 69 kuruş olarak açıkladı. Aylık taksit ödemesinin 623 lira 29 kuruş, toplam ödemenin 22 bin 513 lira 44 kuruş olduğunu ve yıllık maliyet oranını da yüzde 32,84 olarak açıkladı. Söz konusu kredi için tahsis ücretinin de 75 lira olduğu kaydedildi.

screenshot-1-164.jpg

Vakıfbank tarafından sunulan ihtiyaç kredisinde üst limit olan 50 bin liralık miktar için;

50 bin lira tutarındaki bir ihtiyaç kredisi için 36 vade ve yüzde 1,89 faiz oranıyla toplam faizi 24 bin 795 lira 16 kuruş olarak açıkladı. Aylık taksit ödemesinin 2 bin 77 lira 65 kuruş ve toplam ödemenin 75 bin 45 lira 40 kuruş olduğunu ve yıllık maliyet oranını da yüzde 32,84 olarak açıkladı. Kredi tahsis ücreti ise bin 250 lira olarak belirlendi.

screenshot-2-187.jpg

Vakıfbank'ın sunduğu ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak için bankanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.