Bitcoin Fiyatı ile Ethereum,Daha Fazla Kazanç İçin Hazırlıkta

Bitcoin fiyat olarak 19.000 doların üzerinde sağlam durmak istiyor. Ethereum ise 1.340 dolar seviyesini aşması durumunda yükseliş yapabilir. XRP’de % 8 değer artışı yaşamış oldu. Buna göre de 0.48 doları aşarak yeni bir hamle yapmış oldu.

Bitcoin Fiyatı ile Ethereum,Daha Fazla Kazanç İçin Hazırlıkta

XLM ve OKB yüzde 5’ten fazla bir artış kaydetmiş oldu. Bu durumda diğer alt coinler de kendi çaplarında belirli oranlarda artış yaşamıştır.

Bitcoin’e gelince Fiyatı 19.000 dolar seviyelerine gelerek buraya yerleşmiş oldu. Bitcoin şu anda 19.200 dolar seviyesinde tutunmaya çalışmaktadır. 19.500 dolar ile 19.600 dolar direncini kırarak büyük bir hamle yaparak yeni yükselişler yapabilir.

Ethereum Yükselişi

Alt coinlerin birçoğu yükselişe geçebilirler. Ethereum 1.34 dolar ve 1.35 dolar direnç bölgesinden yukarıya doğru yükseliş yapmaya başladı. ADA coin ise 0.435 dolar seviyesinde sıkışmış bir durumda bekleyişine devam etmektedir. Ethereum’daki diğer yükseliş seviyesi 1.400 doların üzerinde olması beklenmektedir. Bu haftanın içerisinde kripto paralarda bir yukarıya doğru hareketlilik başladı. Bu yukarıya çıkışların devam edilmesi beklenmektedir.