Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve XRP'nin Güncel Durumu (26 Mayıs 2023)

Bitcoin (BTC) son 24 saatte %1'e yakın artarak 26.450 dolara yükseldi. Kripto piyasası volatiliteyi azaltırken, XRP de %3'ün üzerinde arttı.

Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve XRP'nin Güncel Durumu (26 Mayıs 2023)

Son 24 saat içinde Bitcoin (BTC), güne yükselişle başladı ve yaklaşık %1 değer kazanarak 26.450 dolar seviyelerinde işlem görmeye başladı. Kripto para piyasasının toplam piyasa değeri, CoinMarketCap (CMC) verilerine göre 1,11 trilyon doları aştı.

Bitcoin'in yanı sıra çoğu altcoin de gün içinde küçük oranlarda değer artışı yaşadı. Ethereum (ETH), son 24 saatte ortalama %1,5'lik bir artışla 1.815 dolar seviyelerinde işlem görmeye başladı.

Kripto para piyasası, nispeten düşük bir volatiliteyle güne başladı. Coinglass'ın verilerine göre son 24 saat içinde ortalama 35 milyon dolarlık short ve long pozisyon tasfiye edildi.

XRP de son 24 saatte %3'ten fazla bir değer artışıyla yükselişe öncülük etti ve 0,46 dolar seviyelerinde işlem görmeye başladı.

Bitcoin'in değer kazanmasıyla birlikte kripto para piyasası yükselişe geçti ve çoğu altcoin yeniden yukarı yönlü hareketlendi. Arbitrum (ARB), Stacks (STX), Render Token (RNDR), XRP ve Litecoin (LTC), son 24 saat içinde piyasa değeri en yüksek 100 kripto para birimi arasında en yüksek oranda değer artışı yaşayanlar oldu.

Bununla birlikte, bazı kripto para birimleri sabah saatlerinden itibaren yeniden düşüşe geçti. Toncoin (TON), Quant (QNT), Neo (NEO), Lido DAO (LDO) ve Algorand (ALGO), gün içinde yaşadıkları düşüşlerle piyasa değeri en yüksek 100 kripto para birimi arasında en yüksek oranda değer kaybedenler oldu.