Bitcoin Balinalarının Varlıkları,29 Ayın En Düşük Seviyesine İndi

Makroekonomik durumun çok kötü durumda olması nedeniyle Bitcoin’in fiyatında baskı yapılmaya devam ederken Balinalarının bazılarında Bitcoin varlıklarında 29 ayın en düşük seviyelerine kadar düşüş yapmış oldu.

Bitcoin Balinalarının Varlıkları,29 Ayın En Düşük Seviyesine İndi

Kripto Para Şirketinden Açıklama

Bitcoin balinalarındaki bu son düşüş önemli olmaktadır. 11 ay boyunca düşüş yaşayan BTC arzında % 45.66 olduğu belirtildi. 2020 yılı Nisan ayından bu yana görülmeyen bir seviye olarak belirlendi. Bu bilgiler kripto şirketi olan Santiment tarafından Twitter’de yayınlanmış oldu. Kripto para şirketinin belirttiği Bitcoin balinaları 10-10.000 BTC tutmakta olan adresler olarak belirtildi. Şirketin yapmış olduğu bu açıklamada yatırımlarda meydana gelen düşüşlerin küresel resesyon nedeniyle olduğunu söylemiştir. Bunun yanında dünya genelinde enflasyonun yüksek olması da balinalardaki yatırımların düşmesine neden oldu.

Balina adreslerinde ortaya çıkan düşüşler nedeniyle Bitcoin’lerde eşit dağılımın olduğu ortaya çıkmış oldu. Santiment firmasının açıklamalarında en büyük yatırımcılar Bitcoin’e karşı ilgilerinin azalması olduğunu söylemiştir. Temmuz ayında meydana gelen bu düşüş nedeniyle çok fazla birikim meydana gelecektir.