Bir Grup Daha Ek Göstergeye Dahil Edildi

Ek gösterge çalışmasında son aşamaya girilirken dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı. Bir grup daha ek göstergeye dahil edildi.

Bir Grup Daha Ek Göstergeye Dahil Edildi

3600 ek gösterge konusunda artık Başkan Erdoğan'ın açıklaması beklenirken, yeni önemli bir gelişme de yaşandı. Öğretmen, polis, din görevlisi gibi personellerin yer aldığı ek gösterge kapsamının genişlediği ve bir grubun daha bu kapsama alındığı bildirildi.

2 Yıllık Yüksekokul Mezunları da Kapsama Alındı

Yapılan çalışmalarda 2 yıllık yüksekokullardan mezun olanların bu kapsamdan yararlanıp yararlanamayacağı merak edilmekteydi. Edinilen bilgilere göre Başkan Erdoğan'a sunulan taslakta 2 yıllıklar da kapsamda bulunuyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ve Hazine ve Maliye Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgiler ile ek göstergede yeni formüller duyurulmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’da, "Temmuz ayında yapılacak enflasyon farkı artışları ve diğer düzenlemelerle dar gelirlilerin alım gücünü biraz daha iyileştireceğiz. Bundan sonraki önceliğimiz, insanımızın refah seviyesini artıracak politikalar olacaktır" ifadelerini kullanmıştı

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /