Binance Dolar'ı 22 TL Olarak Gösterdi: Tüm Vatandaşlar Heyecanlandı! Binance'dan Dolar Tahmini!

En büyük kripto platformlarından biri olan Binance dün gece doları TL bazlı olarak 22 TL gösterdi. Herkes neye uğradığını şaşırdı. Binance doların yarın ki durumunu tahmin mi etti?

Binance Dolar'ı 22 TL Olarak Gösterdi: Tüm Vatandaşlar Heyecanlandı! Binance'dan Dolar Tahmini!

Dolardaki yükseliş stabil bir şekilde sürerken Binance doları TL cinsinden 22 TL olarak sıraladı. Binance'da doları 22 TL olarak görenler ise kısa süreli bir şok yaşadı. 

Dolar güncel olarak 19,41 Türk Lirası olarak işlem görüyor. Ancak Binance'da dün dolar 22 tl olarak listelendi. Doların 22 TL olduğunu görenler neye uğradığını şaşırdı. Binance 2 günde doların geleceği noktayı tahmin ediyor şeklinde yorumlayanlar oldu.

Binance Nedir?

Binance, dünyanın işlem hacmi bakımından en büyük kripto para alım satım platformudur. CoinMarketCap’in verilerine göre 9 Haziran 2021 tarihinde Binance üzerinde yapılan işlemlerin hacmi 29,833,629,737 (29 milyar 833 milyon) dolar olarak kayıtlara geçti.

Binance’in işlem hacmi ve kullanıcı sayısı bakımından birçok rakibini geride bırakan bir borsa olduğunu söyleyebiliriz. Binance 2020 yılında ise yeni bir rekor kırdı ve milyonlarca kripto para yatırımcısı Binance’e kayıt oldu. Binance hakkında ilgi çekici bir diğer gelişme de kurumsal üye sayısının artması oldu. Bunu yorumladığımız zaman Bitcoin ve kripto para yatırımı yapmak isteyen şirketlerin bir kısmının Binance’e güvenerek üye olduğunu söyleyebiliriz.