BİM Uygun Fiyata Playstation 4 Satışı Yapacak

Geçtiğimiz aylarda uygun fiyatla PS4 satışı gerçekleştiren BİM mağazalarında yeniden Ps4 kampanyası düzenlenecek. BİM'in Ps4 satışı için tarih de netleşmiş durumda.

BİM Uygun Fiyata Playstation 4 Satışı Yapacak

Geçtiğimiz aylarda piyasa fiyatının altında Playstation 4 satışı gerçekleştiren BİM, bir kez daha oyunseverlerin dikkatini üzerine çekmeye hazırlanıyor. Bir kaç ay öncesinde 2000 TL altı bir etiketle Playstation 4 + Red Dead Redemption 2 paketi satışa sunan BİM, bu ayda PS4 satışı yapacak. Sputnik'te yer alan habere göre, Mağaza camlarına asılan broşürde PS4 + RDR 2 oyunu 1799 TL'den 6 taksitle satışa sunulacak.

Playstation 4 , artan döviz kuru nedeniyle 2 bin TL civarında satılıyor. RDR 2 ise konsolların (xbox, sony) online mağazalarında 500 TL'nin üzerinde bir fiyatla adeta cep yakıyor. BİM'in Playstation 4 satışına 19 Nisan'da başlayacağı belirtiliyor. Ürünün stoklarla sınırlı olacağını hatırlatmakta fayda var.

2 YIL GARANTİLİ

BİM'in aktüel ürünler kataloğu'nda PS4'ün 500 gb'lik versiyon olacağı, yanında bir adet Red Dead Redempiton 2 oyunu,  1 adet oyun kolu, HDMİ kablosu verileceği belirtilirken, ürünün 2 yıl garantili olduğu belirtildi.